ciddiyim ben paylaşmak güzeldir..
fazlası var kv yapmış kendi elleri ile tamamen organik dağdan bayırdan toplanılmış..
tüm samimiyetimle teklif ediyorum gerçekten bir poşet sana yollayabilriim eğer istersen.. çekinme lütfen.. madem canın çekiyormuş
hıı öyle mi çok mu uzak bak aradım kızı tamam neresi ise öğrenir götürürüm seni dedi.ya ben gitmedim de benim de kardeşim gibi sevdiğim arkadaşım gitmişti harika bir yer gerçekten resimleri gördüm.. ama Ankara£nın dışında diye biliyorum ben orayı
AYY EVET BEFERCİM BAK UNUTMUŞTUM.. SANA DA TEKLİFİM HALEN GEÇERLİ NE ZAMAN İSTERSEN BİR ALO KADAR UZAĞINDAYIM GERÇEKTEN ARKADAŞIM :)amesia arkadaş çok içtendir kalbi çok iyidir. bir ara bana nevresim yollamak için uğraşıyordu
canım benim sen ne kadar minnoş bir kalbin var yaa
biliyorum tatlım benim biliyorum o zaman grupçak hediyeleşelim demiştik ama oda kısmet olmadı. senin var mı burda isteğin dileğinn söyle bana hemenAYY EVET BEFERCİM BAK UNUTMUŞTUM.. SANA DA TEKLİFİM HALEN GEÇERLİ NE ZAMAN İSTERSEN BİR ALO KADAR UZAĞINDAYIM GERÇEKTEN ARKADAŞIM :)
başka akvaryumlarda varmış oralara gitmedim. ama 4sene önce bugün orda geziyordum hattafloryadaki akvaryuma ben de gitmiştim zamanında bayıllldıımm bende harikaydı ne resimlerim var orada.. yavrum da küçüktü anam yaa.. burayı ben de öğrenirim arkadaşımdan ama sanki öyle dmişti bana
hadi ya yıl dönümü demek :)başka akvaryumlarda varmış oralara gitmedim. ama 4sene önce bugün orda geziyordum hatta
Allah hep kalbine göre iyilerle karşılaştırsın canım ne kadar güselamesia arkadaş çok içtendir kalbi çok iyidir. bir ara bana nevresim yollamak için uğraşıyordu
canım benim senin ne kadar minnoş bir kalbin var yaa
Ayyy canım canım valla hissettim samimiyetini inan yollamış kadar oldun zaten. Benimkisi pis boğazlıktan sanırımciddiyim ben paylaşmak güzeldir..
fazlası var kv yapmış kendi elleri ile tamamen organik dağdan bayırdan toplanılmış..
tüm samimiyetimle teklif ediyorum gerçekten bir poşet sana yollayabilriim eğer istersen.. çekinme lütfen.. madem canın çekiyormuş
neyseki peşinden bayram izni geliyor.zor oluyor izin dönüşleri dımıayılmaya çalışıyorum :)
aslında uykumu almış olmam lazımdı uyudum baya hatta sahura da kalkamadım ama yine de 1 hafta izin bile iş yerinden soğutmuş sanki
aynen aynen resmen onunla motive oluyorum.neyseki peşinden bayram izni geliyor.zor oluyor izin dönüşleri dımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?