2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

amesia arkadaş çok içtendir kalbi çok iyidir. bir ara bana nevresim yollamak için uğraşıyordu

canım benim senin ne kadar minnoş bir kalbin var yaa

ya ben gitmedim de benim de kardeşim gibi sevdiğim arkadaşım gitmişti harika bir yer gerçekten resimleri gördüm.. ama Ankara£nın dışında diye biliyorum ben orayı
hıı öyle mi çok mu uzak bak aradım kızı tamam neresi ise öğrenir götürürüm seni dedi.
ben severim böyle farklı yerleri. istanbulda florya da akvaryuma gitmiştik aşk yaşamıştımmm ordaa

amesia arkadaş çok içtendir kalbi çok iyidir. bir ara bana nevresim yollamak için uğraşıyordu

canım benim sen ne kadar minnoş bir kalbin var yaa
AYY EVET BEFERCİM BAK UNUTMUŞTUM.. SANA DA TEKLİFİM HALEN GEÇERLİ NE ZAMAN İSTERSEN BİR ALO KADAR UZAĞINDAYIM GERÇEKTEN ARKADAŞIM :)

floryadaki akvaryuma ben de gitmiştim zamanında bayıllldıımm bende harikaydı ne resimlerim var orada.. yavrum da küçüktü anam yaa.. burayı ben de öğrenirim arkadaşımdan ama sanki öyle dmişti bana

AYY EVET BEFERCİM BAK UNUTMUŞTUM.. SANA DA TEKLİFİM HALEN GEÇERLİ NE ZAMAN İSTERSEN BİR ALO KADAR UZAĞINDAYIM GERÇEKTEN ARKADAŞIM :)
biliyorum tatlım benim biliyorum o zaman grupçak hediyeleşelim demiştik ama oda kısmet olmadı. senin var mı burda isteğin dileğinn söyle bana hemen

floryadaki akvaryuma ben de gitmiştim zamanında bayıllldıımm bende harikaydı ne resimlerim var orada.. yavrum da küçüktü anam yaa.. burayı ben de öğrenirim arkadaşımdan ama sanki öyle dmişti bana
başka akvaryumlarda varmış oralara gitmedim. ama 4sene önce bugün orda geziyordum hatta

evet ya anımsadım.. ama toplaşamadık maalesef..
canının sağlığı canım yaa sağ ol var ol befercim :)

Ayyy canım canım valla hissettim samimiyetini inan yollamış kadar oldun zaten. Benimkisi pis boğazlıktan sanırım

ayılmaya çalışıyorum :)
aslında uykumu almış olmam lazımdı uyudum baya hatta sahura da kalkamadım ama yine de 1 hafta izin bile iş yerinden soğutmuş sanki
neyseki peşinden bayram izni geliyor.zor oluyor izin dönüşleri dımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…