BENİMDE GECE YİNE UYKUM KAÇTIuykum var
alışıyor insan çalışınca elbet uykulu uykulu olmuyorben açıldım kızlar :)
merhaba abla neler yaptın yineSelamlar hanımlar yok olursam bilinki gene güme gittim
merhaba abla neler yaptın yine
kendilerinden olmayan herkes öyle zatenSelam canısı,gene siyaset ya dinsiz olmuşum şimdide
kendilerinden olmayan herkes öyle zaten
aynen öyle abla hiç anlayış saygı sevgi kalmadı . her koyun kendi bacağından asılır .Böyle bir benzetme olabilirmi hiç,hadi öyle diyelim kime ne yani demi.
aynen öyle abla hiç anlayış saygı sevgi kalmadı . her koyun kendi bacağından asılır .
kahve içesim vaeben açıldım kızlar :)
bende sahurdan sonra bi türlü uyuyamadımBENİMDE GECE YİNE UYKUM KAÇTI
ahh abla ahhh çekemedik seni siyasetten.hangi konu link atsanaSelamlar hanımlar yok olursam bilinki gene güme gittim
ahh abla ahhh çekemedik seni siyasetten.hangi konu link atsana
çocuklara bayramlık alayım dedim lcw sürekli siteden atıyor beniküfürü basıp kapadım onca seçtiğim şeyi
aynen ya eşim kalktı ben ondan bir sonra uyuyamadım hayır bu sefer birşey düşünmedimbende sahurdan sonra bi türlü uyuyamadım
telden uygulama indirsene tatlım ben hep ordan alırım çok rahat olur.çocuklara bayramlık alayım dedim lcw sürekli siteden atıyor beniküfürü basıp kapadım onca seçtiğim şeyi
mesajlardan buldum.yuhhhh yaaa.bukadarda beyinsiz olunmaz.islamı ne hale getirdiler.terbiyesizlerÖzel mesajın kapalı
günaydın kuzuGünaydın canlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?