- 14 Ocak 2018
- 3.106
- 7.195
- 88
evet buralardayız.bekleriz.gelll.Hepiniz burdaymissiniz , su tatilim bitsin diyet topigine gelcem
bence yenilebilecek en güzel yemekler.. hele pilav tavuk of diyorum enn sevdiğimmm :)yaptım kuzum sabahtan sade yaptım.aslında aklımdaydı.ama sabah o uykuyla et met aklıma gelmedi.yapmak ve işe çıkmaya odaklanmıştım neyse .yanındaki pilava tavuk haşlıyacağım.eski zaman usulu gibi oldu birazgeleneksel bir sofra kuracağım
buyrun sizde gelin beferim
üleynnnn biraz ara verdim diye benim yazdıklarıma bile befercim diye yanıt veriyorsun eshefle kınadım seni
een een sevdiğim yemek desemharika olmuş menün suhanım.. ama bir tek kuru fasülyeye takıldım.. etli bir ana yemek demişsin kuru fasülyeyi etli olarak yapsan ana yemek başka gerek yok bence.. ayrıca Allah affetsin ama tek sevmediğim yemek kuru fasülye.. sadece vitamin olsun diye binde bir bir kaşık :)
aha benim gibi biri daha varmış :)bence yenilebilecek en güzel yemekler.. hele pilav tavuk of diyorum enn sevdiğimmm :)
sen de mi :)aha benim gibi biri daha varmış :)
valla öyle gerçekten oruç değilim ama şu an acayip canım istedi. maşşallah menülerde süpersen de mi :)
en kolay misafirimdir ben.. kahvaltı sadece bir patates kızartöası çıtır ekmek çay ve bayazx peynir en sevdiğim.. dünya önüme serise bu kadar keyifle yemem tavuk pilav da aynı şekilde :))
akşama bende de mevcut keşke yakın olsaydık koşa koşa gelirdin :)valla öyle gerçekten oruç değilim ama şu an acayip canım istedi. maşşallah menülerde süper
ahh ne iyi olurdu yaaakşama bende de mevcut keşke yakın olsaydık koşa koşa gelirdin :)
hazır sofra şahane bir şey ya..ahh ne iyi olurdu yaa
akşama eşim de yok evde ne yesem diyordum bende :)
aa nerede yemeğe mi gidecek?ahh ne iyi olurdu yaa
akşama eşim de yok evde ne yesem diyordum bende :)
Gercektende oyle cnmAlışırsın sakin ol bende daha yeni alıştım iki ay oldu kolay olmuyo
Gercektende oyle cnm
ayyy canım valla nası mutlu oldumaa nerede yemeğe mi gidecek?
keşke sabah deseydin beraber yerdik bende anneme söz verdim yada sende anneme gel beraber yiyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?