- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
yok canım ilk düşüğüm, kuşum yawrum erkekti.hadi bakalım.merakla bekliyorum.kuşunun adımıydı dora
özür dilerim kuzum : (yok canım ilk düşüğüm, kuşum yawrum erkekti.
hani nerdeeeeee ben göremiyorum@Verano_porteno seni görmek ne güzel
aşağıda görüyorum şuan okuyorhani nerdeeeeee ben göremiyorum
yok yawru sorun değil beni bilirsin hiç takılmıyorumkiözür dilerim kuzum : (
yok yawru sorun değil beni bilirsin hiç takılmıyorumki
bildirimlere baksa vera son sayfaya gelllllllllllllllllllllllllll
evet ordayken iyi giriyordu.ypğun olabilirtürkiye yaramadı ona buralara geldi bizi unuttu
ayy o üç kağıdı hiç deme banaeconun dediği gibi yine kaçırdın
ya ben çok kullanmam misafire kuruyu ama gelenler seviyor :))) o yuzden yapacağım zeytinyağlıyı eledim.benim ana yemeğim ön planda eti olan bir yemek olmalı.kuruda kaybolurdu.harika olmuş menün suhanım.. ama bir tek kuru fasülyeye takıldım.. etli bir ana yemek demişsin kuru fasülyeyi etli olarak yapsan ana yemek başka gerek yok bence.. ayrıca Allah affetsin ama tek sevmediğim yemek kuru fasülye.. sadece vitamin olsun diye binde bir bir kaşık :)
ya sorma en nefret ettiğim şey artan yemek.. en fazla 2 günlük yensin o kadar :)az az yapacağım kalınca yenmiyor bide
yaptım kuzum sabahtan sade yaptım.aslında aklımdaydı.ama sabah o uykuyla et met aklıma gelmedi.yapmak ve işe çıkmaya odaklanmıştım neyse .yanındaki pilava tavuk haşlıyacağım.eski zaman usulu gibi oldu birazevet genelde sevilir kuru :) özellikle herifler bayıla bayıla yiyorlar.. :)
kuruyu sade mi yapacaksın o halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?