ayyy canım valla nası mutlu oldum
çok teşekkür ederim. samimiyetini hissediyorum
Cücüğüm ne zamandır karşılaşmıyoruz nasılsın canım.kızlarrr selam:)
hava berbat sıcak yaa,ölüyorum
Cücüğüm ne zamandır karşılaşmıyoruz nasılsın canım.
Çok şükür iyiyim, ben de çok yoğundum yeni yeni takılmaya başladım birkaç hafta ara vermiştim.İyiyim Doracım,sen nasılsınaslında geliyorum ama uzun kalamadığım için yazamıyorum buraya
Çok şükür iyiyim, ben de çok yoğundum yeni yeni takılmaya başladım birkaç hafta ara vermiştim.
Bayram sonu eskisi gibi geyiğin gözüne vuralım inşallah
günaydınlar kızçeler :)
Zarpy hoş geldin yaw çok zaman oldu nerelerydin iyisin inşaallah :)
dün çocukluk arkadaşlarımızla iftar ettik dışarda.. fasıl eşiliğinde bir de bir de açık hava.. hakkaten Ankara da bu mekan tek diyorum yaa.. eve yakınlığı da ayrı bir huzur tabi :)
nasıl güzeldi geçmişimiz çocukluğumuz gençliğimiz ne güzel günlermiş yad ettik yaw
şükürler olsun günümüze :)İyiyim canım benim,uğruyorum aslında da,çok zaman ayıramadığım için yazamıyordum bişi☺sen nasılsın?
arife gününe de ben randevu aldım sabah erkenden inşaallah nasip olursa gideceğim..dün saçımı boyattım 30 tl verdim güzel oldu.
ilk önce olmadı. dibi çok açık oldu sonra dibine boya attılar güzel oldu bu sefer.
önce pişman oldum evde bile boyasam böyle kötü tutmazdı.
ben çok uzun süredir evde boyuyorum.
sağlıkla kullan sıhhatler olsun befercim :*dün saçımı boyattım 30 tl verdim güzel oldu.
ilk önce olmadı. dibi çok açık oldu sonra dibine boya attılar güzel oldu bu sefer.
teşekkür ederim canım bende mart ortasında boyamıştım aynen çok beyazım çıkmıştı. bayrama kadar rengi otururur daha iyi olur.sağlıkla kullan sıhhatler olsun befercim :*
30 tl midün saçımı boyattım 30 tl verdim güzel oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?