araada bakarım ben telden canım sıkıldıkçaherkesler bir hafta yok.topikte tatile girer bi müddet
hayır dün bide plan yapıyorum.çarşamba dinlenirim perşembe alışveriş cuma kuaför.güya bugün moladaydımayyy o duygu süper işte
belki bendearaada bakarım ben telden canım sıkıldıkça
son güne koyma kuaförü çok kalabalık olurhayır dün bide plan yapıyorum.çarşamba dinlenirim perşembe alışveriş cuma kuaför.güya bugün moladaydım
bugün gidemem.çocuklara bişeyler bakacağım yarın iş çıkışı gideceğim.cumartesi ev toplar eşyaları hazırlarım.pazar sabah geçeriz kvyeson güne koyma kuaförü çok kalabalık olur
balcan kebabı yoksa5ten öteye geçemedim buralardaki kimsede bana vermemiş
daha almadın mı çocuklara birşeyler avm ler çok kalabalık oluyor ben hiç gelemiyorum kalabalığabugün gidemem.çocuklara bişeyler bakacağım yarın iş çıkışı gideceğim.cumartesi ev toplar eşyaları hazırlarım.pazar sabah geçeriz kvye
işte bu ekledığim resmi ekledim yok dediler allahtan bir masada resim çekmiştim onu kabul ettiler. birde yarışmaya katılıyrum demekte yasaktı galiba ondan geri bir şey yazamadımhayır katılamıcam dedin sanki kabul edilmemişti
netten aldım bayramlıkları.günlükleri yok.onlara sakin bakarım.zaten benim bulunduğum yerde avm yok.küçük çaplı var onada ben avm demiyorum.merkeze gitmem lazım.oruçlu ve sıcak mümkün değil.neyseki en önelileri hallettim.daha almadın mı çocuklara birşeyler avm ler çok kalabalık oluyor ben hiç gelemiyorum kalabalığa
bilmiyorum sölemedi ki adamcağız :)neymiş meselesi acaba?
sinir olurum o tiplere ya
aa bu çok güzelmiş ama.tek kişil masadır belki.tam reklam gibi olmuş befer.ben şöyle bir şey tasarlamıştım bunu kabul etmediler masa değilmiş diye masa da manzara yoktu malum öyle oldu
Eki Görüntüle 2274334
bencede yani.tek kişilik masa gibi duryor.yememk varmı var.sütaş varmı var yanibendeçok beğendim befer aslında kabul de edilebilinirmiş yaw:)
halfeti canımNeysesakinim manzara güzel görünüyor neresi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?