merak ediyorum.eşim gitmişti ben gidememiştim.pufffhalfeti canım
kabul etmediler işte masa olmalı sandalye olmalıymış. lokanta masasını kabul ettiler ama bariz bir masa resturantta çekilmiş idiaa bu çok güzelmiş ama.tek kişil masadır belki.tam reklam gibi olmuş befer.
bitti tatlım oylama boşver olan oldu zatenbilmiyorum sölemedi ki adamcağız :)
yok ya yaşlı ya kıyamadım ben.. hatta koşa koşa su bile getiridm aman Allah korusun bişimişi olur die..
suna ben de girerim ay çok uzak kalmam valla..
befer ne ara girdin link at bakym ben vermedim kesin ya
ne çaçaşır ne ütü hepsini dün misafirlerden sonra yok ettim :))çamaşırlar birikti katlanmak için bugün halletmem lazım.puffffff.
güzel yer ama şimdi sakin gitmeyin çok ama çok sıcak. eylül ekim kasım çok güzel olurmerak ediyorum.eşim gitmişti ben gidememiştim.pufff
netten aldım bayramlıkları.günlükleri yok.onlara sakin bakarım.zaten benim bulunduğum yerde avm yok.küçük çaplı var onada ben avm demiyorum.merkeze gitmem lazım.oruçlu ve sıcak mümkün değil.neyseki en önelileri hallettim.
vayy hatun hızlı.bugün katların ,ütülenecekleri gidecekelri ayırırım.cumartesi anca yerleştiririmne çaçaşır ne ütü hepsini dün misafirlerden sonra yok ettim :))
bendeçok beğendim befer aslında kabul de edilebilinirmiş yaw:)
bir ton ütü bekleyen var hiç hatırlatmayın hiçvayy hatun hızlı.bün katların ütülenecekleri gidecekelri ayırırım.cumartesi anca yerleştiririm
evet urfa yazın cehennem.bahar yada sonbahar oranın mevsimi.merkezine bikaç ilçesine gittim ama halfetiye gitmedimgüzel yer ama şimdi sakin gitmeyin çok ama çok sıcak. eylül ekim kasım çok güzel olur
ütü yapmayı sevmem herkes kendininkini ütüler.çocuklarınkinide kim boşsabir ton ütü bekleyen var hiç hatırlatmayın hiç
beni bekler ben yapmalıyım kocacığım sağolsun hiçççç anlamaz hiç yapmazütü yapmayı sevmem herkes kendininkini ütüler.çocuklarınkinide kim boşsaama bu sefer ben halledeceğim
evet urfa yazın cehennem.bahar yada sonbahar oranın mevsimi.merkezine bikaç ilçesine gittim ama halfetiye gitmedim
bazen sinir olur yaparken sinir olur.o olmamış değiştir derim ütülü varda benmi giymiyorum derbeni bekler ben yapmalıyım kocacığım sağolsun hiçççç anlamaz hiç yapmaz
ben çok severim ütü yapmayı :)bir ton ütü bekleyen var hiç hatırlatmayın hiç
bazen sinir olur yaparken sinir olur.o olmamış değiştir derim ütülü varda benmi giymiyorum dersonra içine sinmez gider değiştirir ütüler giyer.ama bık bık söylenir.bende alttan alta gülerim
urfanın bi ciğerini seviyorum bide şıllığınıyani kültürü antebe daha yakın alışverişleri işleri antepte olur ama il sınırı oraya bağlı
anlamadım kime dedin suhan?ve 1 daha fazlası kimsin acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?