- 20 Mart 2008
- 142.079
- 214.209
- 1.423
- 60
ne güzel ya bayılıyorum böyle hatunlaraben çok severim ütü yapmayı :)
valla yemekleri güzel ordaki patlıcan kebabının tadı burda yok ne yalan söyleyeyimmurfanın bi ciğerini seviyorum bide şıllığını
oyhhh ütü 1 bulaşık makinası 2.bazen eve geçince eşim boşaltmış olur.çok nadirdir ama dünyalar benim olur sanınırsın bütün evi temizlemiş gibi mutlu olurumben çok severim ütü yapmayı :)
urfanın bi ciğerini seviyorum bide şıllığını
evet o bulaşık makinesi boşaltma işide gıcık veriyor banaoyhhh ütü 1 bulaşık makinası 2.bazen eve geçince eşim boşaltmış olur.çok nadirdir ama dünyalar benim olur sanınırsın bütün evi temizlemiş gibi mutlu olurum
aşagıda gizli okuyan var kim acaba dedimanlamadım kime dedin suhan?
valla yemekleri güzel ordaki patlıcan kebabının tadı burda yok ne yalan söyleyeyimm
ben yarın çalıştıracam son postalarıSelam dün ütü yaotım bende,çamaşır gene yıkandı asıldı 1 parti daha yıkanıyor şimdi ütüsüde çabası
buralı değilsin derler hemenUrfada bağcan kebabı yemiştim acayip güzeldi,bide acı biberi vardı ben yemiyorum acıyı,adama tatlı biber varmı gafletinde bulundum bideadam anladı abla sen yabancısın burada dedi
bende hiç olamadım sevemedim ütüyüne güzel ya bayılıyorum böyle hatunlara
orda yemedim.küçük başlamı yapıyorlar acabavalla yemekleri güzel ordaki patlıcan kebabının tadı burda yok ne yalan söyleyeyimm
aynen öyle ben burası dışında et yemiyorum asdece patates kızartmasına gönlüm razı geliyor tadını alamıyorum.Eti bile dehşet güzel,burada biz et met filann yemiyormuşuz.
ben yarın çalıştıracam son postaları
buralı değilsin derler hemen
evet acı oluyor bende yiyemem çok acı artık alışmışlar dışarlılar için soft yapıyorlar
evet koyun kuzu yaparlar canım pek dana kullanılmaz burda zaten olsada tadı olmaz dananın kebabınınorda yemedim.küçük başlamı yapıyorlar acaba
evet sever onlar acıyı,isotu.çiğ köfteleri güzel olur.evet hemen biliyorlarUrfada bağcan kebabı yemiştim acayip güzeldi,bide acı biberi vardı ben yemiyorum acıyı,adama tatlı biber varmı gafletinde bulundum bideadam anladı abla sen yabancısın burada dedi
mideme ağır giriyor doluysaevet o bulaşık makinesi boşaltma işide gıcık veriyor bana
aşagıda gizli okuyan var kim acaba dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?