2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Urfada bağcan kebabı yemiştim acayip güzeldi,bide acı biberi vardı ben yemiyorum acıyı,adama tatlı biber varmı gafletinde bulundum bide adam anladı abla sen yabancısın burada dedi
buralı değilsin derler hemen
evet acı oluyor bende yiyemem çok acı artık alışmışlar dışarlılar için soft yapıyorlar

Eti bile dehşet güzel,burada biz et met filann yemiyormuşuz.
aynen öyle ben burası dışında et yemiyorum asdece patates kızartmasına gönlüm razı geliyor tadını alamıyorum.
geçen sene tatile giderken çok övdüler işte inegöl köfte inegöl diye daha önce yemiştim sevmedim belki dedim yapamadılar en iyi yere gittik. geldi 2 köfte hüsran yine tadını alamadım.
neden çünkü baharat yok.
bu işin sırrı baharat

ben yarın çalıştıracam son postaları

Aman hiç bitmiyor çamaşırda .

buralı değilsin derler hemen
evet acı oluyor bende yiyemem çok acı artık alışmışlar dışarlılar için soft yapıyorlar

Çok güzeldi tadı,bide salaş bir yere gitmiştik oralarda o lezzet daha güzel oluyor

Urfada bağcan kebabı yemiştim acayip güzeldi,bide acı biberi vardı ben yemiyorum acıyı,adama tatlı biber varmı gafletinde bulundum bide adam anladı abla sen yabancısın burada dedi
evet sever onlar acıyı,isotu.çiğ köfteleri güzel olur.evet hemen biliyorlar
bide bazı yerlerinde masada soğan bıcak doğrama tahtası.salatanı kendin yapıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…