- 20 Mart 2008
- 142.079
- 214.205
- 1.423
- 60
aynen öyle ben burası dışında et yemiyorum asdece patates kızartmasına gönlüm razı geliyor tadını alamıyorum.
geçen sene tatile giderken çok övdüler işte inegöl köfte inegöl diye daha önce yemiştim sevmedim belki dedim yapamadılar en iyi yere gittik. geldi 2 köfte hüsran yine tadını alamadım.
neden çünkü baharat yok.
bu işin sırrı baharat
Aman hiç bitmiyor çamaşırda .
Çok güzeldi tadı,bide salaş bir yere gitmiştik oralarda o lezzet daha güzel oluyor
evet küçük başın eti daha lezzetlidir kebapta.kuruk yağı falanda ekliyorlar.kokusunu almadığım sürece severim ben küçük başın kebabını.mesela adanadaki de lezzetlidir hatta bence urfanınkiden daha lezzetlidiraynen öyle ben burası dışında et yemiyorum asdece patates kızartmasına gönlüm razı geliyor tadını alamıyorum.
geçen sene tatile giderken çok övdüler işte inegöl köfte inegöl diye daha önce yemiştim sevmedim belki dedim yapamadılar en iyi yere gittik. geldi 2 köfte hüsran yine tadını alamadım.
neden çünkü baharat yok.
bu işin sırrı baharat
evet sever onlar acıyı,isotu.çiğ köfteleri güzel olur.evet hemen biliyorlar
bide bazı yerlerinde masada soğan bıcak doğrama tahtası.salatanı kendin yapıyorsun.
hıı hanım ablaymış
kesinlikle salaş yerlerin tadı lezzeti başka oluyorAman hiç bitmiyor çamaşırda .
Çok güzeldi tadı,bide salaş bir yere gitmiştik oralarda o lezzet daha güzel oluyor
Gerçekten etin kalitesi çok önemli,oda ancak oralarda yiyince tadını alıyorsun.
Birde ben normalde pek et yemem yani,eve gelincede mısır gevreği yiyorum
Baharat çok önemli misgibi oluyotr yerken.
abla bu taraflarda en kötü yere de gitsen ki salaş olur yine güzel olur o yüzden cicili bicili yere yok gerek yok yani
kesinlikle salaş yerlerin tadı lezzeti başka oluyor
ben yerim valla et
Saçlar sarı ayakta kırmızı pantolan sırt çantası ee nolsun tam turist gibi gezdim
Benim bennnn
Fadıl takipte
çıktı genel yönetim ile sıkıntısı varmış adamın .. hizmetten memnun kalmamış.. az önce çıktı ama pammık gibi olmuştu
bak ona ben de gıcığım hep evladımdan rica ederim müsait oldukçaevet o bulaşık makinesi boşaltma işide gıcık veriyor bana
ben de acının delisiyim .. rahmetli babam ne kızardı pul biberi döktüevet sever onlar acıyı,isotu.çiğ köfteleri güzel olur.evet hemen biliyorlar
bide bazı yerlerinde masada soğan bıcak doğrama tahtası.salatanı kendin yapıyorsun.
benim dee..tam etçiyim tam yawben yerim valla et
bende etçiyimben yerim valla et
hanımabla urfada
bende etçiyimama kan grubum baskı yapyor sen sebzecisin diyor.
ben önce bi cesaret edemiyorum biri önerirse işte.öyle.antakyada da mesela tepsi kebabı yiceksen arkadaş demişti kasapta yiceksin.uzun çarşıda kasaplar oluyor altı kasap üstü lokanta yanı fırın.hemen yapıyorlar.ama bilmeyen biri çok zor girer yerMinnak bir yer görsen varya,yoldan geçsen görüp girmezsin içeriye,gerçek lezzetler orada aslında bide ben çok severim salaş yerleri.
off severim tantuniyi.evde yapıyorum ben artık.hem tavuklu hem etlisini.soğan salatasıyla dehşet güzel oluyor.offf oruç oruç bak canım istedi soğuk bi ayranBide kızımın yanına gittiğimde tantuni yerim oda çok güzel oluyor,yanında bol salata filan
ben önce bi cesaret edemiyorum biri önerirse işte.öyle.antakyada da mesela tepsi kebabı yiceksen arkadaş demişti kasapta yiceksin.uzun çarşıda kasaplar oluyor altı kasap üstü lokanta yanı fırın.hemen yapıyorlar.ama bilmeyen biri çok zor girer yer
oo baya geniş kapsamlı doğu turuna çıkmışsınızValla aynen urfadaydım,sonra midyat batman diyarbakır gezdik.
off severim tantuniyi.evde yapıyorum ben artık.hem tavuklu hem etlisini.soğan salatasıyla dehşet güzel oluyor.offf oruç oruç bak canım istedi soğuk bi ayran
ya sebzede severim ama çiğ olarak.genelde salata şeklindeBende tam tersi işte sebze severim,roka doğrar içine domates katıp yerim,aklıma gelirse kinoa da koyarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?