daha kötü uyanır uyanmaz sigara ...dikkat et arkadaşım bedenin uyanınca temizlenmeye ihtiyacı var, su gibi özellikle senin bu az yemelerine sigara sebep olmasın aman..kahvaltı dediğim de çay sigara, ben de yemem o saatte.
İşyerine şimdi geldim siftindim evde
ben bi yaptım ara verdim şimdi takrar bakıcam bi yarım saatişler bitmiyor ki canım benim bugün pek aktif olamam sanıyordum millet sigara molası o molası bu molası daha doğru dürüst iş yapamadık bu saat oldu
gözlerim yanıyor.şampuan kaçtı hala geçmedi yanığı.iş çok işşşş oyy sabah çayımı ağzımda koydular maillerime bakmamışmışımmm
Hep sigara içtim aynı anda camış gibide yiyebiliyorumdaha kötü uyanır uyanmaz sigara ...dikkat et arkadaşım bedenin uyanınca temizlenmeye ihtiyacı var, su gibi özellikle senin bu az yemelerine sigara sebep olmasın aman..
elektronik sigara denedin miHep sigara içtim aynı anda camış gibide yiyebiliyorum
Bırakma ümidim var yawrum inşallah
Denedim iğrençelektronik sigara denedin mi
sen işe başlayınca stres oldun demekki tatlımDenedim iğrençbu ara artırdık eşimle aslında 3 günde 1 paketti.
Ama bir anda kesmezsen bırakılmıyor.
Omrumde ilk kilo alma sebebim sigara oldu bıraktım ve nutellaya başladım 14 kilo aldım.
Simdi içsemde yesemde yemesemde vücut kilo almaya taktı kafayı
evet alırsın bırakırsan.. sigara kesinlikle iştahı kesiyor en azından kilo aldırmıyor genele bakılırsa..Denedim iğrençbu ara artırdık eşimle aslında 3 günde 1 paketti.
Ama bir anda kesmezsen bırakılmıyor.
Omrumde ilk kilo alma sebebim sigara oldu bıraktım ve nutellaya başladım 14 kilo aldım.
Simdi içsemde yesemde yemesemde vücut kilo almaya taktı kafayı
Ben de geldim ama öğle olmuşşükür öğleye kadar olanı bitirdim.kahvemi içtimde geldim
Bizde burada bi mesai saati oluşturalım nöbette olsunöğleden sonra başladı
Bizde burada bi mesai saati oluşturalım nöbette olsun
hemen geliyorum :)çay hazır gelin
Bugün geçti artık dua et yarına kalmasınlarbende bugün giremedim hala burdalar gitmediler
Hani çayçay hazır gelin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?