kurbana da oradayıs ://bayramda siz gitmemişmiydiz ki
oğullarına sebep .. aslında onlarlık bişi yok benim adam çok düşkün onlaraniye o kadar sık geliyorlar
Ben hep burlardayom da genelde yemek topigijde takılıyorumhanımlar bayadır görmüyordum sizi nasılsınız
iyidir bende buralardayım bide minimalcilerle diyet günlüğündeyim.naptın nick değiştirmicenmiBen hep burlardayom da genelde yemek topigijde takılıyorumsen nasılsın suhancim
Yarışma bitmedi dahaiyidir bende buralardayım bide minimalcilerle diyet günlüğündeyim.naptın nick değiştirmicenmi
hangi yarışma.bayadır bakmıyorum yemek bölümüneYarışma bitmedi daha
Ramazan sofralarının oylaması bitmedi daha :))hangi yarışma.bayadır bakmıyorum yemek bölümüne
bakayım bi oy kullanmışmıyımRamazan sofralarının oylaması bitmedi daha :))
Bilmiyorim canım bir kere bildirim gitti kullammissindir ama bitmeden yine gidecek bildirim öyle demişlerdibakayım bi oy kullanmışmıyım
günaydın tatlımGünaydın, zabanan 7 de kalktım.
Kargalarla kahvaltı ettim.
Buralarda sessiz kimsecikler yok.
Iyyykk Allah kolaylık versin canımgünaydın tatlım
bende işe geldim denetim gelmiş
bugün böyle geçer gider artık
günaydınlar :)
afiyet olsun doracım..
sessizlikte iyidir ama saatin çok erken ben o saatlerde asla ağzıma bir şey süremem
ille ki saat 10 - 11 olacak benim yemem için
befercim kolay gele :*
oowww kargalar mıçmadan kakmış.sanki ben geç kalkmışım gibiGünaydın, zabanan 7 de kalktım.
Kargalarla kahvaltı ettim.
Buralarda sessiz kimsecikler yok.
Ben piremses uykumdan uyandım ya malak gibiyimoowww kargalar mıçmadan kakmış.sanki ben geç kalkmışım gibi
gözlerim yanıyor.şampuan kaçtı hala geçmedi yanığı.iş çok işşşş oyy sabah çayımı ağzımda koydular maillerime bakmamışmışımmmBen piremses uykumdan uyandım ya malak gibiyim
işler bitmiyor ki canım benim bugün pek aktif olamam sanıyordum millet sigara molası o molası bu molası daha doğru dürüst iş yapamadık bu saat oldugözlerim yanıyor.şampuan kaçtı hala geçmedi yanığı.iş çok işşşş oyy sabah çayımı ağzımda koydular maillerime bakmamışmışımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?