- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
Herkescikler işe dalmış yine birazdan gelirlerAha etiketlemis bile
Güzel oldu bu birbirimizi daha iyi tanımak adına daHerkescikler işe dalmış yine birazdan gelirler
Bu ara herkesin işleri yoğun yoksa çok eğlencelidir buralar.Güzel oldu bu birbirimizi daha iyi tanımak adına da
Taşınma işleri başlayana kadar buralardayim o zamanBu ara herkesin işleri yoğun yoksa çok eğlencelidir buralar.
Taşın düzenini kur izinli yazarız seni sadece bildirim izni, diyete devam tabi yemek yokTaşınma işleri başlayana kadar buralardayim o zamansonra 1 hafta falan vakit bulabileceğimi sanmıyorum
herkes gelmiş ben tekrar işe dalmıştım kimse olmayınca.tarihimin en yoğun günlerini yaşıyorumhemen geliyorum :)
TabiTaşın düzenini kur izinli yazarız seni sadece bildirim izni, diyete devam tabi yemek yok
En bi sevdiğimleblebi var
Benim ki başladı 13 kilo verdi, birlikte daha kolay. Daha 10 kilo var onda yani benim diyet hala garantide.Tabiben esimi de diyete sokayim o zaman
ay bende alıyım leblebi beyaz leblebi mi sarı leblemi mileblebi var
yok giderler giderler de ağırdan alıyorlar.Bugün geçti artık dua et yarına kalmasınlar
Biz beraber kilo aldık, o da kilo vermek istiyo iyi bi başlangıç olur buBenim ki başladı 13 kilo verdi, birlikte daha kolay. Daha 10 kilo var onda yani benim diyet hala garantide.
Birlikte daha kolay inan
Yok ya hiç giremediğin 1 ay vardı ya, şimdi arada kaçıyorsun şükürherkes gelmiş ben tekrar işe dalmıştım kimse olmayınca.tarihimin en yoğun günlerini yaşıyorum
Tabiben esimi de diyete sokayim o zaman
sarıay bende alıyım leblebi beyaz leblebi mi sarı leblemi mi
bide bi sorun var ben onu da çok seviyorum ayarım yok
Ohhh yarın free yaniyok giderler giderler de ağırdan alıyorlar.
yarın müdür ist gidiyor toplantıya
heyy maşallah bizimki iki verdi 1 geri aldı.anlamadım ya laBenim ki başladı 13 kilo verdi, birlikte daha kolay. Daha 10 kilo var onda yani benim diyet hala garantide.
Birlikte daha kolay inan
ay bende alıyım leblebi beyaz leblebi mi sarı leblemi mi
bide bi sorun var ben onu da çok seviyorum ayarım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?