bende toplanıyorum.elden göndereceğim yazım vardı geçen hafta unutmuşum.aradılar.yönetime duyurmadım.postaya attıracam yarınAzcık kaçtım yine şüphe çekiyorum bi kenarda tel elimdesürekli sırıtan bi tip
Ya benimki bi girince benden iyi veriyo da bi sokamadık adamiben soktum bakalım 2 gün oldu ne kadar devam edecek
wuuhhuuu çok havalıııııSiz beni kekleyin sadece menülere bakmıyorum, o menü ile nasıl artı gördüler diye sorguluyorum. Ben septik bir insanım üzgünüm güvenimi de sarsıyorsunuz
Ya benimki bi girince benden iyi veriyo da bi sokamadık adami
Ben inceldikçe fesatlığından gaza geldi, yoksa senelerdir benimkide aynıydı
O kilo verse ben kalsam bende öyle bir hırs yaparım ki, çakıl toplatirimBenimkide ben diyete girelim dedikçe daha çok yedi. Bende hangi gün diyete niyetlensem o gün hiç dayanamaycağım şeyleri aldı, bende dayanamadım yedim de yedim. Yakın zamanda ikimizde diyete girdik ama o çok kararlı gidiyor. Ben hep sallıyorum. Sabah yemesem akşam patlatıyorum, akşam yemesem gece, amannn diyorum yarın yemem, sonra yarın yemem, yarınlar bitmiyor tabi...
Adam şevkimi kırdı bir kere. Şimdi eşim 10 kg zayıfladı, ben 1 ileri 2 geri
Neyse dün bir diyet grubuna girdim artık kesin zayıflıcam. Eşimin hala 10 kg fazlası var. Yetişirim herhalde
Arada bende dayanamayacağı şeyleri ısrar ediyorum, dayanamıyor. Onu yemeyecektim diyor. İş yarışa döndü, yakalamam lazımO kilo verse ben kalsam bende öyle bir hırs yaparım ki, çakıl toplatirim
olivvvvvvvvvv nerelerdesinnn.merhabaKonunun eski müdaviminden yeni bir merhaba :)
Arada bende dayanamayacağı şeyleri ısrar ediyorum, dayanamıyor. Onu yemeyecektim diyor. İş yarışa döndü, yakalamam lazım
olivvvvvvvvvv nerelerdesinnn.merhaba
hayırlı Cuma'lar :)
selamlar güzel kadınlar
hayırlı olsun maşaallah öğretmenim :)
Okulu bitiricem diye göbeğim çatladı :) ama bittiii,artık öğretmen oldum. Çok özledim ama buraları. Sen neler yapıyosun
ahh çok sevindimmm.hayırlı olsun.çocuklarımızın senin gibi öğretmenlere ihtiyacı varr.ben aynı devam.büyük oğlumu kreşe başlatacağım eylülde.tavisyelere bilgiye açığım sayın öğretmenim
Okulu bitiricem diye göbeğim çatladı :) ama bittiii,artık öğretmen oldum. Çok özledim ama buraları. Sen neler yapıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?