çok haklısın gerçekten öyle bu ülkeye aklı vicdanı olan insan lazımOlmaz mı hiç? :) ben kendi gözlerimle gördüm. Zaten çocuklarımızın da böylesi öğretmenlere ihtiyacı var. Özellikle bazı öğretmenler atanmış olmanın verdiği rehavetle "Aman bana ne?" tavrında olabiliyorlar ama hangi meslek olursa olsun aldığı paranın hakkını veren,başını yastığa koyunca rahat uyuyabilen insanlar lazım bize. Umarım hepimizin yavruları iyi insanlarla, iyi öğretmenlerle karşılaşır.
ana sınıfçılarda var.arkadaşım vardı ondan biliyorum.pardon böyle bir öğretmen var mı ya bence bu teoride olan bir şey pratikte ne yazıkkı yok
Arkadaşlar geldi ziyaretime, sayfa açık kalmış diğer taraftan buraya gecemedim ya laaa
aminnn olivimOlmaz mı hiç? :) ben kendi gözlerimle gördüm. Zaten çocuklarımızın da böylesi öğretmenlere ihtiyacı var. Özellikle bazı öğretmenler atanmış olmanın verdiği rehavetle "Aman bana ne?" tavrında olabiliyorlar ama hangi meslek olursa olsun aldığı paranın hakkını veren,başını yastığa koyunca rahat uyuyabilen insanlar lazım bize. Umarım hepimizin yavruları iyi insanlarla, iyi öğretmenlerle karşılaşır.
yeni atanmıştır bence bu dönemde öğrencide bir tuhaf öğretmen ondan tuhafana sınıfçılarda var.arkadaşım vardı ondan biliyorum.
ilk öğretim ve lisede çok zatende anaokulunda sayı az değilyeni atanmıştır bence bu dönemde öğrencide bir tuhaf öğretmen ondan tuhaf
çok haklısın gerçekten öyle bu ülkeye aklı vicdanı olan insan lazım
branşın nedir
Ay öyle bir hepimizin yavrularını demişim ki sanki 5 tane çocuğum varÖyle bi rahatlığa alışmışım ki pompili beyle iki başımıza böyle gidicez galiba
başım ağrıyorr yaaa
[/QUOTE
geçti mi suhan
senin geçen ayda tutmuştu yine böyle cuma günübiraz hafifledi.suyu artırdım
istiyormusunuz.atamayımı bekliceksin
az çok kendimi biliyorum gerildiğimde,benden habersi yapılan planda ister istemez mideme ağrı giriyor başım ağrıyor yada regl dönemimde.çok şaşırdım ama cuma gününe denk gelmiş olmasına ben bile unutmuşkensenin geçen ayda tutmuştu yine böyle cuma günü
zamanın ne getireceği belli olmaz sen yineden hazırlan atan önyargılı olma zamana karşıAtama işi zor benim için şu an SUHAN eşimin işi çok iyi, o yüzden buradan ayrılamıyoruz. Atansam 6 yıl çakılı olmam gerekecek ki biz buna dayanamayız. Eşim mühendis, sanayisi olan eşit şartları sunan bi yer lazım bize ki o da çok zor. YOksa ben her yere giderim aslında... O yüzden özelde çalışacağım :) Nasip bakalım. Arkadaşlarının bebeği oldukça bizi öyle hayal ettim demeye başladı pompili bey ama daha konuşmadıkBilmiyorum ki en doğru zaman ne zaman
geçmiş olsun gitsin inşaallahbiraz hafifledi.suyu artırdım
kapının arkasına bişey dayayın yatınca.neyi merak ediyor acaba
dediğim gibi diğer konuyu salla gitsin.bizimki benzerini yapardı hatta rahmetli kayınpederim yapardı.kin bürümüştü eltime karşı içimde
güzel bi yer bulursan özel daha avantajlı bile olabilir çoğu açıdan.kendini hissettiğinde akışına bıraktığında belkide doğru zamandırAtama işi zor benim için şu an SUHAN eşimin işi çok iyi, o yüzden buradan ayrılamıyoruz. Atansam 6 yıl çakılı olmam gerekecek ki biz buna dayanamayız. Eşim mühendis, sanayisi olan eşit şartları sunan bi yer lazım bize ki o da çok zor. YOksa ben her yere giderim aslında... O yüzden özelde çalışacağım :) Nasip bakalım. Arkadaşlarının bebeği oldukça bizi öyle hayal ettim demeye başladı pompili bey ama daha konuşmadıkBilmiyorum ki en doğru zaman ne zaman
amin harikammgeçmiş olsun gitsin inşaallah
güzel bi yer bulursan özel daha avantajlı bile olabilir çoğu açıdan.kendini hissettiğinde akışına bıraktığında belkide doğru zamandır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?