2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

çok haklısın gerçekten öyle bu ülkeye aklı vicdanı olan insan lazım
branşın nedir

aminnn olivim

Ay öyle bir hepimizin yavrularını demişim ki sanki 5 tane çocuğum var Öyle bi rahatlığa alışmışım ki pompili beyle iki başımıza böyle gidicez galiba

istiyormusunuz.atamayımı bekliceksin

Atama işi zor benim için şu an SUHAN eşimin işi çok iyi, o yüzden buradan ayrılamıyoruz. Atansam 6 yıl çakılı olmam gerekecek ki biz buna dayanamayız. Eşim mühendis, sanayisi olan eşit şartları sunan bi yer lazım bize ki o da çok zor. YOksa ben her yere giderim aslında... O yüzden özelde çalışacağım :) Nasip bakalım. Arkadaşlarının bebeği oldukça bizi öyle hayal ettim demeye başladı pompili bey ama daha konuşmadık Bilmiyorum ki en doğru zaman ne zaman

senin geçen ayda tutmuştu yine böyle cuma günü
az çok kendimi biliyorum gerildiğimde,benden habersi yapılan planda ister istemez mideme ağrı giriyor başım ağrıyor yada regl dönemimde.çok şaşırdım ama cuma gününe denk gelmiş olmasına ben bile unutmuşken

zamanın ne getireceği belli olmaz sen yineden hazırlan atan önyargılı olma zamana karşı

Amanınn Hepsi aynı demek ki

güzel bi yer bulursan özel daha avantajlı bile olabilir çoğu açıdan.kendini hissettiğinde akışına bıraktığında belkide doğru zamandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…