2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Oooh demek kocaman olmuş da okullara da başlarmışş :) Sana da hayırlı olsuun. Öncelikle uyum dönemi çok önemli. O dönemi tatlı atlatırsa hem ilköğretime hazırlık anlamında hem de okula karşı tutum anlamında her şey yoluna girdi demektir. Bazen ayrılma kaygısı yaşayabiliyor çocuklar ama sen çalıştığın için zaten bu konuda tecrübeli. Öğretmen çok önemli, şöyle bir güzel araştırmak gerek. Nereden mezun, çocuklarla nasıl işetişim kuruyor, kaç yaşında, meslek doyumu nasıl? Eğer mesleki doyumu iyiyse zaten hayal gücüne ket vurmadan tüm gelişim alanlarını destekleyen süper etkinliklerle çocuğu hem gerçek yaşama hem gelecekteki akademik hayatına hazırlar. Bu noktada da erkenden çok akademik yüklenip çocuğu okuldan uzaklaştırmaması önemli. Hadi bakalım umarım her şey çok güzel olur

sağol kuzum meslek doyumu derken tecrubesimi,yoksa yıllanmışlığımı o kısmı tam anlamadım
bu arada pompilim nasıl .nasıl gidiyor evlilik.bir seneyi devirdiniz dımı

sağol kuzum meslek doyumu derken tecrubesimi,yoksa yıllanmışlığımı o kısmı tam anlamadım
bu arada pompilim nasıl .nasıl gidiyor evlilik.bir seneyi devirdiniz dımı

Benim yanına staja gittiğim bir öğretmenim vardı, aslında o işinin piri ama benim yaptığım etkinliklere ay ben böyle yapamıyorum, bu çocuklar beni delirtecek, emekli olmak istiyorum diyip duruyordu. Kötü niyetli değildi ama özellikle problem davranış gösteren çocukları her yerde kamera var müdür sizi izliyor,senle gidelim mi müdürün odasına vs. Diyerek tehdit ediyordu. Ben mesela ne yapacağımı şaşırdığım her dakika tonla makale okudum,hocalarımla görüştüm,problem davranışları çözdüm o da benden gördükleriyle baya yol katetti. Çocuklar birbirine ve öğretmenine vuruyordu. Süreç sonunda kendi bedenlerine izin vermeden dokunulmamasını ve başka bedenlere saldırmamayı öğrendiler. O işinden memnun değildi,yaşı da vardı yani mesleki doyumu yoktu. Ama yaşla alakalıdır demek de imkansız. İşini sevmek çok önemli.

Bizim 2. Yılımız dolucak pompiliyle Güzel gidiyor her şey. Buralarda yokken hiç didişmedik mi, didiştik tabii. Ama çözdük. Bizim problemler genellikle ailesel şeylerdi. Bin şükür bir şeyleri anladık ikimizde yoksa o konular çok su götürürdü. Sadece belli sınırlar koymaya çalışıyorum bazı şeylere. O da hiç sesini çıkarmıyor sağolsun. Yapayım mı dedikodu Alayım mı tecrübelerinizden bi parça ??Valla konuşasım geldi hahah

ok anladım.sanırım bunu anlamam için biraz öğretmeni gözlmelmemam lazım zor gibi.sen konuya vakıf olduğundan daha farklı açıdan bakabiliyorsun.neyse bakalım ogün gelsin buralarada olursan yine konuşuruz bunu.
çok şükür aman iyi gitsin anlat tabi dedikodu bizim işimiz

Aynen hep buralardayım Eski velileri tanısan aslında onlarla küçük bir gıybet her şeyi çözerdi hahah.

Ya bana elti geliyor. Kız sevimli de bir kız maşallah. Ama k.valide kıyaslamaya girdi. Ona kötü bir şey söylemiyor ama beni övecek diye söyledikleri bence kaynımı ve dolayısıyla kızı üzecek eğer kulağına giderse. Hadi bunu geçtim 100 tane gelini yok ama bana o kızcağızın ismiyle sesleniyor ve gözüme bakıp tepki ölçüyor. Ona da aynını yapmış. Bir yaptı iki yaptı,üçüncüde dedim ki anne 10 gelinin yok iki gelinin var neresini karıştırıyorsun? İsimlerimiz yakın bile değil hiç hoşlanmıyorum. Bilmeyerek olsa tekrar olurdu ama sonra bıçak gibi kesildi

Son olarak hala mahremiyeti sağlayamadım, eşimle uyuduğumuz odaya giriveriyor. "Ben yabancı değilim" diyor. Ben de değilim yabancı ama babamla odanıza geliyor muyum? Bu olmaz anne. Çok ayıp dedim. Özür filan diledi ama ilk vukuatımız değil :) O konuda bir tuhaf, öpüştüğümüzü filan görse mutlu olacak bence. Ki öpüşün diyor sık sık Evde kısa etek giy diye kendince akıllar veriyor Aşırı utanıyorum ya hu..

ay okurken çok güldüm :)
çok tatlı anlatmışsın

bence hiç üsteleme görmezden duymazdan gel.kendince kıyaslama yapıp sizi gazlayacak onlara iyi olma konusunda.he de geç.uyarını yapmışsın iyide etmişsin.

ay ben mahremiyete saygı duymayan insanları anlamıyorum.berabermi yaşıyorsunuz.hiç muhattap olma eşin direk uyarsın. bi gün gecelikle kal öyle girsin belki utanır dicektimki kadın zaten öyle şeyleri seviyomuş ahh ne tuhaff kapıyı kilitle en sağlamı

Birlikte yaşamıyoruz onlar eşimin memleketindeler,memlekete gidince onlarda kalıyoruz :) Kaç kez söyledik, kaç kez giyinirken yakalandım zaten ah o kapı bozuk olmasa çoktan kilitlemiştim. Umarım görmeyi umduğu şeyi göremez

Haklısın ya o kıyaslama konusunda bir daha ben dinlemeyeyim en iyisi hiç,konuyu değiştireyim yoksa birbirimizi tanımadan ön yargı olacak

pardon böyle bir öğretmen var mı ya bence bu teoride olan bir şey pratikte ne yazıkkı yok

aynı evde mi yaşıyorsunuz

pardon böyle bir öğretmen var mı ya bence bu teoride olan bir şey pratikte ne yazıkkı yok
Olmaz mı hiç? :) ben kendi gözlerimle gördüm. Zaten çocuklarımızın da böylesi öğretmenlere ihtiyacı var. Özellikle bazı öğretmenler atanmış olmanın verdiği rehavetle "Aman bana ne?" tavrında olabiliyorlar ama hangi meslek olursa olsun aldığı paranın hakkını veren,başını yastığa koyunca rahat uyuyabilen insanlar lazım bize. Umarım hepimizin yavruları iyi insanlarla, iyi öğretmenlerle karşılaşır.

kapının arkasına bişey dayayın yatınca.neyi merak ediyor acaba
dediğim gibi diğer konuyu salla gitsin.bizimki benzerini yapardı hatta rahmetli kayınpederim yapardı.kin bürümüştü eltime karşı içimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…