2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

evet yine böyle hafta sonu idi canım ben bazen böyle saçma ayrıntıya takılı kalabiliyorum
sen iyi ol ama

sana bişey diyeyimmi şimdi bunları ciddiye alıyorsunya iki üç sene sonra sana çok basit gelecek bunlar.o yüzden tedbirini al kafana bile takma

Evet ya duyarsızlaşıyor insan aynı şeyleri yaşaya yaşaya Zaten kafayı rahat tutmayınca zavallı kocalara patlıyor her şey. Hiç gerek yok

Benim bir sürü iş yapmam lazım aslında :) Önümüzdeki hafta tatile çıkıyoruz ama ev savaş alanı gibi. Hala kalkmadım toparlamaya aşırı büyüyor gözümde.Sen ne yapıyorsun?
ben aslında şu an işteyim ama sakin geçiyor bugün.
bence kendine izin ver mesela şu kadar saat hiiç bişey yapmıycam de sonra bi heves geliyor insana.

ben aslında şu an işteyim ama sakin geçiyor bugün.
bence kendine izin ver mesela şu kadar saat hiiç bişey yapmıycam de sonra bi heves geliyor insana.

Pomodoro tekniği uyguluyorum ben 25 dk sadece işe odaklanıp 5 dk ara veriyorum kalksam 2 sette bitecek :) şimdilik oturuyorum, oturucam. 1 saat sonra kalkarım artık. Ne iş yapıyorsun?

Pomodoro tekniği uyguluyorum ben 25 dk sadece işe odaklanıp 5 dk ara veriyorum kalksam 2 sette bitecek :) şimdilik oturuyorum, oturucam. 1 saat sonra kalkarım artık. Ne iş yapıyorsun?
bende bunun bir değişiğini uyguluyorum.
ya buçukta ya saat başı başlarım işe. mesela derim ki tuvalet banyo tamamen temizlik bitecek öyle dinleneceksin onlarda yaklaşık 35/40 dakika sürer ondan dinlenirim yine buçuk yada saat başına kadar

Bunun appini indirdim hatta ben :) bitince alarm çalıyor ve günlük verimliliğini takip edebiliyorsun. Çok kullanışlı bi teknik

bir kamu kurumunda memurum canım
bu arada o yöntemi de ilk defa duyuyorum :)

:) Oh ne güzel.
Pomodoro yönteminden bahsettim az önce 25 dk çalışma 5 dk mola. İlk başladığımda öyle tuhaf gelmişti ki iş bitti bir baktım sadece 17 dk olmuş. Oysa ki oyalana oyalana 1 saate anca yapıyordum normalde. Baya faydalı yani. Özellikle ders çalışırkeb çok iyi oluyordu

nasılsın antep fıstığım
çok şükür geldik hafta başı işler yoğun
bana evde olmak yaramıyor pazar günü çok kötü idim böyle hasta halsiz isteksiz.
ya suhan çoktandır ben eve şu arınma işlemlerini filan yapmıyorum eve girince çok negatif çok isteksiz oluyorum
yeniden mi başlasam ne yapsam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…