evet yine böyle hafta sonu idi canım ben bazen böyle saçma ayrıntıya takılı kalabiliyorumaz çok kendimi biliyorum gerildiğimde,benden habersi yapılan planda ister istemez mideme ağrı giriyor başım ağrıyor yada regl dönemimde.çok şaşırdım ama cuma gününe denk gelmiş olmasına ben bile unutmuşken
sana bişey diyeyimmi şimdi bunları ciddiye alıyorsunya iki üç sene sonra sana çok basit gelecek bunlar.o yüzden tedbirini al kafana bile takmaAmanınnHepsi aynı demek ki
sağol canım.evet yine böyle hafta sonu idi canım ben bazen böyle saçma ayrıntıya takılı kalabiliyorum
sen iyi ol ama
sana bişey diyeyimmi şimdi bunları ciddiye alıyorsunya iki üç sene sonra sana çok basit gelecek bunlar.o yüzden tedbirini al kafana bile takma
kızlaarr sıkıldım yaav
sizler napıyosunuz
ben aslında şu an işteyim ama sakin geçiyor bugün.Benim bir sürü iş yapmam lazım aslında :) Önümüzdeki hafta tatile çıkıyoruz ama ev savaş alanı gibi. Hala kalkmadım toparlamaya aşırı büyüyor gözümde.Sen ne yapıyorsun?
ben aslında şu an işteyim ama sakin geçiyor bugün.
bence kendine izin ver mesela şu kadar saat hiiç bişey yapmıycam de sonra bi heves geliyor insana.
bir kamu kurumunda memurum canımPomodoro tekniği uyguluyorum ben 25 dk sadece işe odaklanıp 5 dk ara veriyorum kalksam 2 sette bitecek :) şimdilik oturuyorum, oturucam. 1 saat sonra kalkarım artık. Ne iş yapıyorsun?
bende bunun bir değişiğini uyguluyorum.Pomodoro tekniği uyguluyorum ben 25 dk sadece işe odaklanıp 5 dk ara veriyorum kalksam 2 sette bitecek :) şimdilik oturuyorum, oturucam. 1 saat sonra kalkarım artık. Ne iş yapıyorsun?
bende bunun bir değişiğini uyguluyorum.
ya buçukta ya saat başı başlarım işe. mesela derim ki tuvalet banyo tamamen temizlik bitecek öyle dinleneceksin onlarda yaklaşık 35/40 dakika sürer ondan dinlenirim yine buçuk yada saat başına kadar
bir kamu kurumunda memurum canım
bu arada o yöntemi de ilk defa duyuyorum :)
Bunun appini indirdim hatta ben :) bitince alarm çalıyor ve günlük verimliliğini takip edebiliyorsun. Çok kullanışlı bi teknik
vay arkadaş herşey sistematik oldu
ilk cümleni okurken dedim ki bende su için indirmiştim dedim sen yazmışşınHahah evet :) Artık gerçekten her şeyin bir uygulaması var. Hatta bi dönem su içme hatırlatıcı bile kullanmıştım
ilk cümleni okurken dedim ki bende su için indirmiştim dedim sen yazmışşın
GÜNAYDIN şekerparemgünaydın
nasılsın antep fıstığımGÜNAYDIN şekerparem
çok şükür geldik hafta başı işler yoğunnasılsın antep fıstığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?