2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

benim ay taşı toğrağa günlük koyuyorum ama evdeki saksı çiçeğin toprağına koyuyordum.. boş toprağa göm diyor burada.. bir de yıkamıyordum yıka diyor.. ben her gün yapıyordum böle burada hafta bir diyor :)
o dill de boş toprağı nereden bulacağım onu düşünüyorum

bulamıyoruz işte enınde sonunda evdeki saksı olabilir dedik.
birde her gün yorucu oluyor enerji akışına göre haftalık pazar günleri olabilir. birde mesela hafta içi biri geldi dokundu taşa artık onun enerjisi geçti işte o zaman tekrar gömmen gerekecek.
yada toprağa gömmüyorsan tuzlu suda bekletip bir gece sonra yıkayıp öyle kullanabilirsin

ben tuzlu suda bekleteyim o daha kolay ve oluru var
bir gece normal tuzlu suda bekletiyorum
sabah yıkayıp kurulayıp takıyorum
doğru muyum :)

valla adaçayı yapıyorduk
sirkeli, su yapıyorduk.
su ile sirkeyi evde bir bardakta tutuyorduk eksildikçe ekliyormuyduk ne yapıyorduk
hatırlamıyorum topiğe bakayım
bakayım dedim topiğini bulamadım.linkini atta takibe alayım orayı.arayınca hemen bulayım

ben tuzlu suda bekleteyim o daha kolay ve oluru var
bir gece normal tuzlu suda bekletiyorum
sabah yıkayıp kurulayıp takıyorum
doğru muyum :)
esasında kaya tuzu varsa o aslı ama herkes te olmayabilir.
ayrıca pahalandı önce bu kadar değildi. evdeki tuzlada yapsan olur

bakayım dedim topiğini bulamadım.linkini atta takibe alayım orayı.arayınca hemen bulayım

eline sağlık kuzum.adaçayı ve sirke bugün tamam.

var kaya tuzum

suhanım ne oldu yaw
iki haftadır işyerinde modum inanılmaz düştü düşürüldü.demin biri geldi mesela diğer oda akadaşımı sordu 'iş için' odada değildi yok burda dedim bana sorabilirdi sormadı tamam dedi çıktı.uyduruktan şeylerle ilgileniyorum.sabah izin mevzusu oldu.dönerli gideceğiz.adam diyorki bugünden git dört gün al.sanamı soracağım geri zekalı plan yapmamışım etmemişim.neye dört gün izin alayım.odanın patronu kesildi başıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…