oyhhhhhgençtik o zamanlar sabrım vardı şimdi hiç dünya yansa umrumda değil
en sinir olduğum şey iznime başkasının karar vermesiiki haftadır işyerinde modum inanılmaz düştü düşürüldü.demin biri geldi mesela diğer oda akadaşımı sordu 'iş için' odada değildi yok burda dedim bana sorabilirdi sormadı tamam dedi çıktı.uyduruktan şeylerle ilgileniyorum.sabah izin mevzusu oldu.dönerli gideceğiz.adam diyorki bugünden git dört gün al.sanamı soracağım geri zekalı plan yapmamışım etmemişim.neye dört gün izin alayım.odanın patronu kesildi başıma
boşver Allah biliyor neler olduğunu ne yaptığını.onca emeğim yoka sayılıyor en yakın arkadaşlarım resmen satıyor beni tek tek üç günlük gelen ağzımı bozacağım ......bilmem kime
hayır yani yoğunduk ne zamandır bu hafat boşluk var gibi git diyor bana sen git adama bana ne diyorsun.haftaya tekrar yoğunluk var.ayyy sinir kat sayım arttı eşime patladım.en sinir olduğum şey iznime başkasının karar vermesi
canım yaa. üzüldüm gerçekten .hayır yani yoğunduk ne zamandır bu hafat boşluk var gibi git diyor bana sen git adama bana ne diyorsun.haftaya tekrar yoğunluk var.ayyy sinir kat sayım arttı eşime patladım.
kalbini kırma eşinin bende bir şey olsa hemen yansıtıyorum boşver yansıtma.hayır yani yoğunduk ne zamandır bu hafat boşluk var gibi git diyor bana sen git adama bana ne diyorsun.haftaya tekrar yoğunluk var.ayyy sinir kat sayım arttı eşime patladım.
canımm benim yaakalbini kırma eşinin bende bir şey olsa hemen yansıtıyorum boşver yansıtma.
akşamı düşün minnoşlarını göreceksin onları düşün .
güzel düşün...
cansınkalbini kırma eşinin bende bir şey olsa hemen yansıtıyorum boşver yansıtma.
akşamı düşün minnoşlarını göreceksin onları düşün .
güzel düşün...
kendini bişey sanmaya başladı.önce bana yıkıyordu işi, baktı onu tınlayan yok tekrar ön plana çıkma derdindeydi ki başarıyordacanım yaa. üzüldüm gerçekten .
bu insanı takma . senin amirin değil sonuçta . izin konusunda da öyle . belki sinir etmek için uğraşıyor ve başarıyor bak .
bunun olmasına izin verme.
kesinlikle iki tane mikropla uğraşıyorumvar yaaa.. mikroppp !!!! heer yerde var her yerdeee..
Allah ım iyi insanlarla karşılaştırsın gerçekten..
ben de çok çektim çok(
böyle bi sıkıntı yaşamış mıydın ki onunla.kendini bişey sanmaya başladı.önce bana yıkıyordu işi, baktı onu tınlayan yok tekrar ön plana çıkma derdindeydi ki başarıyorda
kesinlikle iki tane mikropla uğraşıyorum
öbür mikrop ayrı.oda arkadaşlık ilişkilerimi zedeliyorböyle bi sıkıntı yaşamış mıydın ki onunla.
iki kişiler mi .
geri başladık bakalım topiğe de yazacağım bakalım nasıl etkilerinizi göreceğizcanıımSUHAN cım lütfen takma kafana. onlar enerji emiciler heryerde varlar. sen kendinden emin dik durup sallamadığını gösterirsen emin ol daha iyi hissedeceksin.
ayrıcaNeysesakinim ım ne güzel şeyler paylaşmışsın sirkeyi bende yapıyordunm ama dieğrlerini yapmamıştım. ilk fırsatta deniycem
lavabo giderlerine falanda sirke dökerdim ben ortak gider noktaları herkesin iyi kötü enerjisi karışıyor sonuçta.
çok teşekkürler paylaşım için
sağol kuzum bugün daha iyiyim.candan bildiğim insanlar yüz cevirince ona kırgınlığım yoksa gerisi benim gözümde çöpcanıımSUHAN cım lütfen takma kafana. onlar enerji emiciler heryerde varlar. sen kendinden emin dik durup sallamadığını gösterirsen emin ol daha iyi hissedeceksin.
ayrıcaNeysesakinim ım ne güzel şeyler paylaşmışsın sirkeyi bende yapıyordunm ama dieğrlerini yapmamıştım. ilk fırsatta deniycem
lavabo giderlerine falanda sirke dökerdim ben ortak gider noktaları herkesin iyi kötü enerjisi karışıyor sonuçta.
çok teşekkürler paylaşım için
valla sen yetiştirmişşin ben yemek pazar alışveriş geri onları yerleştirme derken saat 21.30 gördüm baktım yatsı okunacak kaldımgünaydınlar.dün temziliğimi yaptım.sirkeli bir şekilde.adaçayıda yaktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?