2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

en sinir olduğum şey iznime başkasının karar vermesi

onca emeğim yoka sayılıyor en yakın arkadaşlarım resmen satıyor beni tek tek üç günlük gelen ağzımı bozacağım ......bilmem kime
boşver Allah biliyor neler olduğunu ne yaptığını.
böyle şeylerin sadece özelde olduğunu sanırdım kurumlarda da mı var yaa

en sinir olduğum şey iznime başkasının karar vermesi
hayır yani yoğunduk ne zamandır bu hafat boşluk var gibi git diyor bana sen git adama bana ne diyorsun.haftaya tekrar yoğunluk var.ayyy sinir kat sayım arttı eşime patladım.

hayır yani yoğunduk ne zamandır bu hafat boşluk var gibi git diyor bana sen git adama bana ne diyorsun.haftaya tekrar yoğunluk var.ayyy sinir kat sayım arttı eşime patladım.
canım yaa. üzüldüm gerçekten .
bu insanı takma . senin amirin değil sonuçta . izin konusunda da öyle . belki sinir etmek için uğraşıyor ve başarıyor bak .
bunun olmasına izin verme.

kalbini kırma eşinin bende bir şey olsa hemen yansıtıyorum boşver yansıtma.
akşamı düşün minnoşlarını göreceksin onları düşün .
güzel düşün...

kalbini kırma eşinin bende bir şey olsa hemen yansıtıyorum boşver yansıtma.
akşamı düşün minnoşlarını göreceksin onları düşün .
güzel düşün...
cansınizin tarihi ayarlacaktık ortak bi ayarlayamadı beni işyeriyle arada bıraktı gibi oldu ondan patladım birazda.neyse çıkacağım şimdi markete gideyim kuzular bekler.kv resimlerini atmış uyudukları yerde kendime geldim az.

canım yaa. üzüldüm gerçekten .
bu insanı takma . senin amirin değil sonuçta . izin konusunda da öyle . belki sinir etmek için uğraşıyor ve başarıyor bak .
bunun olmasına izin verme.
kendini bişey sanmaya başladı.önce bana yıkıyordu işi, baktı onu tınlayan yok tekrar ön plana çıkma derdindeydi ki başarıyorda

canıım SUHAN cım lütfen takma kafana. onlar enerji emiciler heryerde varlar. sen kendinden emin dik durup sallamadığını gösterirsen emin ol daha iyi hissedeceksin.
ayrıca Neysesakinim ım ne güzel şeyler paylaşmışsın sirkeyi bende yapıyordunm ama dieğrlerini yapmamıştım. ilk fırsatta deniycem
lavabo giderlerine falanda sirke dökerdim ben ortak gider noktaları herkesin iyi kötü enerjisi karışıyor sonuçta.
çok teşekkürler paylaşım için

geri başladık bakalım topiğe de yazacağım bakalım nasıl etkilerinizi göreceğiz

sağol kuzum bugün daha iyiyim.candan bildiğim insanlar yüz cevirince ona kırgınlığım yoksa gerisi benim gözümde çöp

günaydınlar.dün temziliğimi yaptım.sirkeli bir şekilde.adaçayıda yaktım
valla sen yetiştirmişşin ben yemek pazar alışveriş geri onları yerleştirme derken saat 21.30 gördüm baktım yatsı okunacak kaldım
hani akşam ezanında sonra yapmayın gibi bir şey vardı
ama bende epey iş yaptım kış için domates aldım 4 kilo kadar onları dondurucuya yerleştirdim.
ara ara alıp koyacağım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…