amin canım hepimizinkini inşşşgünaydınlar olsun..
maşaallah suhancım yuvanın huzuru bol olsun
Allah tüm kötü enerjileri yok etsin evimizden her yerlerimizden
dün kolay yemek yaptım kendime .çocukalrın yemeği vardı.kv çocukları alıp aşağı indi rahat rahat yaptım.eşim yemekte bizimle değildi.tümmü koyuyorsun.bende geçen fasulye koydumvalla sen yetiştirmişşin ben yemek pazar alışveriş geri onları yerleştirme derken saat 21.30 gördüm baktım yatsı okunacak kaldım
hani akşam ezanında sonra yapmayın gibi bir şey vardı
ama bende epey iş yaptım kış için domates aldım 4 kilo kadar onları dondurucuya yerleştirdim.
ara ara alıp koyacağım artık
günaydın canım çok iyi yapmışsın bende bugün yapıcam inşallah bi rahatlama gelsingünaydınlar.dün temziliğimi yaptım.sirkeli bir şekilde.adaçayıda yaktım
temmuz girdimi başlarız yapmaya.biraz düşer fiyatıçok severim bizim evde domates ve domatese dair ne varsa dayanmıyor ben çok seviyorum.. bu yaz deli gibi melemenlik yapacağım ama ne zaman başlar ki yapımı
murtlaka yap.baya faydası oluyorgünaydın canım çok iyi yapmışsın bende bugün yapıcam inşallah bi rahatlama gelsin
yok nicer dicer var doğrayıcı onunla parçalayıp ayırıyorum buzdolabı poşetlerine ufak ufak 5 poşet kadar çıktı her pazardan böyle alırsam iyi olur geçen sene bir anda pahalandı alamadım. biber doğrayıp koyuyorum.koyuyorumdün kolay yemek yaptım kendime .çocukalrın yemeği vardı.kv çocukları alıp aşağı indi rahat rahat yaptım.eşim yemekte bizimle değildi.tümmü koyuyorsun.bende geçen fasulye koydum
dün beferin paylaştığı gibi değil mi camları kapatıyoruz vsmurtlaka yap.baya faydası oluyor
çok severim bizim evde domates ve domatese dair ne varsa dayanmıyor ben çok seviyorum.. bu yaz deli gibi melemenlik yapacağım ama ne zaman başlar ki yapımı
ben dün 1 tl aldım kilosunu gördükçe pahalı ucuz demeyeceğim alacağım ufak ufaktemmuz girdimi başlarız yapmaya.biraz düşer fiyatı
evet tatlım odün beferin paylaştığı gibi değil mi camları kapatıyoruz vs
ben ilk defa adaçayı yakıcam
kabuklarını soyuyo muusn canımyok nicer dicer var doğrayıcı onunla parçalayıp ayırıyorum buzdolabı poşetlerine ufak ufak 5 poşet kadar çıktı her pazardan böyle alırsam iyi olur geçen sene bir anda pahalandı alamadım. biber doğrayıp koyuyorum.koyuyorum
evet ona gittim tatlım ayağım oraya alışmış cuma sanki ve pahalı geliyorkabuklarını soyuyo muusn canım
bu sene bende koymak istiyorum
pazartesi pazarına gittin demi :)
bende gidecektim hiç gözüm almadı
ellerine sağlık canım şimdiden afiyetle yiyin. evet cuma daha pahalı bana da öyle geliyor.evet ona gittim tatlım ayağım oraya alışmış cuma sanki ve pahalı geliyor
valla eşim soyarsa soyuyorum benim o tarz şeylere sabrım yok yapıp koymalıyım
arada o soyuyor yoksa öyle atıyoruz çok rahat oluyor
kışında yağ da biberi soğanı artık ne koyacaksan az kavurup buzlu buzlu domatesi atıyorum kabağını kapatıp bekliyorum 3 dakika sonra çevirip yine bekliyorum yumuşuyor zaten 10 dakika sürmüyor sonra et yumurta ne koyacaksak artık
bende onunla yapıyorum kolay oluyor.yok nicer dicer var doğrayıcı onunla parçalayıp ayırıyorum buzdolabı poşetlerine ufak ufak 5 poşet kadar çıktı her pazardan böyle alırsam iyi olur geçen sene bir anda pahalandı alamadım. biber doğrayıp koyuyorum.koyuyorum
benim kv konserve yapıyor bende direk buzluğa pişirmeden.ben dün 1 tl aldım kilosunu gördükçe pahalı ucuz demeyeceğim alacağım ufak ufak
kolay iş seviyoruzbenim kv konserve yapıyor bende direk buzluğa pişirmeden.
sağolasın canım benim işten sonra gidiyorum kapanışta fiyatlar epey uygun oluyorellerine sağlık canım şimdiden afiyetle yiyin. evet cuma daha pahalı bana da öyle geliyor.
nasıl oldu tatlım o bende yapayım diyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum çıkarınca tadı nasıl oluyor yada buzlu mu yapmak lazım bana anlatabilir misingeçen sene patlıcanda koydum fırınlayıp.fırçayla yağlayıp.karnıyarıklık,imam bayıldılık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?