2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

çok severim bizim evde domates ve domatese dair ne varsa dayanmıyor ben çok seviyorum.. bu yaz deli gibi melemenlik yapacağım ama ne zaman başlar ki yapımı

dün kolay yemek yaptım kendime .çocukalrın yemeği vardı.kv çocukları alıp aşağı indi rahat rahat yaptım.eşim yemekte bizimle değildi.tümmü koyuyorsun.bende geçen fasulye koydum

dün kolay yemek yaptım kendime .çocukalrın yemeği vardı.kv çocukları alıp aşağı indi rahat rahat yaptım.eşim yemekte bizimle değildi.tümmü koyuyorsun.bende geçen fasulye koydum
yok nicer dicer var doğrayıcı onunla parçalayıp ayırıyorum buzdolabı poşetlerine ufak ufak 5 poşet kadar çıktı her pazardan böyle alırsam iyi olur geçen sene bir anda pahalandı alamadım. biber doğrayıp koyuyorum.koyuyorum

çok severim bizim evde domates ve domatese dair ne varsa dayanmıyor ben çok seviyorum.. bu yaz deli gibi melemenlik yapacağım ama ne zaman başlar ki yapımı

ben kaynatacak vakit bulamıyorum işte böyle dolaba atıp direk pişiriyorum kolayda oluyor tadıda güzel oluyor. biber koyuyorum doğranmış hoop menemen hoop domates tavası

kabuklarını soyuyo muusn canım
bu sene bende koymak istiyorum
pazartesi pazarına gittin demi :)
bende gidecektim hiç gözüm almadı

kabuklarını soyuyo muusn canım
bu sene bende koymak istiyorum
pazartesi pazarına gittin demi :)
bende gidecektim hiç gözüm almadı
evet ona gittim tatlım ayağım oraya alışmış cuma sanki ve pahalı geliyor
valla eşim soyarsa soyuyorum benim o tarz şeylere sabrım yok yapıp koymalıyım
arada o soyuyor yoksa öyle atıyoruz çok rahat oluyor
kışında yağ da biberi soğanı artık ne koyacaksan az kavurup buzlu buzlu domatesi atıyorum kabağını kapatıp bekliyorum 3 dakika sonra çevirip yine bekliyorum yumuşuyor zaten 10 dakika sürmüyor sonra et yumurta ne koyacaksak artık

ellerine sağlık canım şimdiden afiyetle yiyin. evet cuma daha pahalı bana da öyle geliyor.

bende onunla yapıyorum kolay oluyor.

geçen sene patlıcanda koydum fırınlayıp.fırçayla yağlayıp.karnıyarıklık,imam bayıldılık

geçen sene patlıcanda koydum fırınlayıp.fırçayla yağlayıp.karnıyarıklık,imam bayıldılık
nasıl oldu tatlım o bende yapayım diyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum çıkarınca tadı nasıl oluyor yada buzlu mu yapmak lazım bana anlatabilir misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…