2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

nasıl oldu tatlım o bende yapayım diyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum çıkarınca tadı nasıl oluyor yada buzlu mu yapmak lazım bana anlatabilir misin
yapacağın yemeğin şekline göre doğra fırın tepsisine diz.fırçayla üzerlerine yağ sür ve fırına.çıkınca poşetleyip atıyorsun.ben sıra sıra dizdim karnı yarıkları yapışmasın çözülmesini uzun süre beklemeyeyim diye.malzemeni hzırla çıkar buzluktan diz üzerlerine kıymanı veya sosunu artık sana kalmış

Benimde burda bulunmaya ihtiyacım var sanirsam kafam hic iyi değil

yani çözülmeden mı ekliyoruz etini
ben pek yemek bilmemde kusura bakma

ben kaynatacak vakit bulamıyorum işte böyle dolaba atıp direk pişiriyorum kolayda oluyor tadıda güzel oluyor. biber koyuyorum doğranmış hoop menemen hoop domates tavası
kaynatamazsam ben öle yapacağım valla.. bu sene bir de difriz alacağım bakalım bize adayanmaz yetmez oldu buzluklar

kaynatamazsam ben öle yapacağım valla.. bu sene bir de difriz alacağım bakalım bize adayanmaz yetmez oldu buzluklar
yap yap kolay pratik ve lezzetli
evet herkes te böyle bir olay var iki kişiyiz şimdilik yetiyor bize ama dondurucununda alınacağı kalmamış 1200/1500 tl filan fiyatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…