kesinlikle.biber bende doğrayı atıyorum,kv tüm atıyor.hatta soğan doğrayıp atmışlığım varkolay iş seviyoruz
tembellik değil bu hayatım pratiklik bravo vallakesinlikle.biber bende doğrayı atıyorum,kv tüm atıyor.hatta soğan doğrayıp atmışlığım varokadarda tembelim
yapacağın yemeğin şekline göre doğra fırın tepsisine diz.fırçayla üzerlerine yağ sür ve fırına.çıkınca poşetleyip atıyorsun.ben sıra sıra dizdim karnı yarıkları yapışmasın çözülmesini uzun süre beklemeyeyim diye.malzemeni hzırla çıkar buzluktan diz üzerlerine kıymanı veya sosunu artık sana kalmışnasıl oldu tatlım o bende yapayım diyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum çıkarınca tadı nasıl oluyor yada buzlu mu yapmak lazım bana anlatabilir misin
ay bunları eylülde yine konuşalım tam dolap doldurma mevsimigeçen sene patlıcanda koydum fırınlayıp.fırçayla yağlayıp.karnıyarıklık,imam bayıldılık
elime geçeni yapıyorum ben.ay bunları eylülde yine konuşalım tam dolap doldurma mevsimi
AYNEN bende öyle yapıyorum.kesinlikle.biber bende doğrayı atıyorum,kv tüm atıyor.hatta soğan doğrayıp atmışlığım varokadarda tembelim
Benimde burda bulunmaya ihtiyacım var sanirsam kafam hic iyi değilhadi bakalım buyrun içeri..itişip kalkışmayın.tek tek.kocası pompilim olanlar önceliğimizdir.kusmuk kesinlikle istemiyoruz. kusacaklar yanında leğen getirsin
NİCK DEĞİŞİKLİĞİ YAPANLAR BULUNAMIYORSUNUZ.DOLAYISIYLA ETİKETLENEMİYORSUNUZ.ESKİ KK'CILAR ....
-------------------------------------------------------------------------------------
direk dalın sohpete.gelin gelin çekinmeyin.
konu başlıklarımız:
*diyet
*çocuk
*yemek
*iş hayatı
*ev hayatı
*Kişisel Gelişim
*kpss
*pompili eşlerimiz
*kayınvalidelerimiz
*görümcelerimiz eltilerimiz
*tuvalet eğitimi
*yaş günü partileri
*kombin arayışları
*makyaj
*mobilya,dekarasyon
*saç tasarımı
*bebek bakımı
*indirimler,kampanyalar
*internet alışverişi
*organık tarifler
*kombi bakımı(yıldızlı konumuzdur)
*araba alım satım
*pratik ev temizliği
*beyaz çamaşırlar için tiyolar
*10 parmak daktilo dersi
*bdv ye konu açmaya çekinip aman herkesi kınım kınım kınadım konu açarsam linç edilirim diye buraya anlatılan hertürlü entrika
ee daha ne olsundu bacım
yapacağın yemeğin şekline göre doğra fırın tepsisine diz.fırçayla üzerlerine yağ sür ve fırına.çıkınca poşetleyip atıyorsun.ben sıra sıra dizdim karnı yarıkları yapışmasın çözülmesini uzun süre beklemeyeyim diye.malzemeni hzırla çıkar buzluktan diz üzerlerine kıymanı veya sosunu artık sana kalmış
ay bunları eylülde yine konuşalım tam dolap doldurma mevsimi
kaynatamazsam ben öle yapacağım valla.. bu sene bir de difriz alacağım bakalım bize adayanmaz yetmez oldu buzluklarben kaynatacak vakit bulamıyorum işte böyle dolaba atıp direk pişiriyorum kolayda oluyor tadıda güzel oluyor. biber koyuyorum doğranmış hoop menemen hoop domates tavası
yap yap kolay pratik ve lezzetlikaynatamazsam ben öle yapacağım valla.. bu sene bir de difriz alacağım bakalım bize adayanmaz yetmez oldu buzluklar
ya kardeşime 2.400 demişler sıemens markayap yap kolay pratik ve lezzetli
evet herkes te böyle bir olay var iki kişiyiz şimdilik yetiyor bize ama dondurucununda alınacağı kalmamış 1200/1500 tl filan fiyatlar
hoşgeldinBenimde burda bulunmaya ihtiyacım var sanirsam kafam hic iyi değil
sen dizip düzenleyene, harcını hazırlayana kadar orta derece çözünüryani çözülmeden mı ekliyoruz etini
ben pek yemek bilmemde kusura bakma
Teşekkür ederim mrbhoşgeldin
bende var çekmeceli.elime ne gelse atıyorumkaynatamazsam ben öle yapacağım valla.. bu sene bir de difriz alacağım bakalım bize adayanmaz yetmez oldu buzluklar
nasılsın neler yaparsın.Teşekkür ederim mrb
sen dizip düzenleyene, harcını hazırlayana kadar orta derece çözünür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?