rica ederim bebişimşimdi daha iyi anladım canım sağol
Iyi degilim bu gunler kocamin yüzüne depresyondayim 2 çocuk var onla evin içindenasılsın neler yaparsın.
Iyi degilim bu gunler kocamin yüzüne depresyondayim 2 çocuk var onla evin içinde
Inşallah canim ya tekim oturup konuşacak derdimi anlatacak kimsem yok eşimde zaten önem verip dinlemiyorMerhaba, bu mesajı gördüğüme çok üzüldüm. Umarım çözülecek şeylerdir ve hemen toparlanır her şey...
Inşallah canim ya tekim oturup konuşacak derdimi anlatacak kimsem yok eşimde zaten önem verip dinlemiyor
Seninde başını agritmayim cnm anlat anlat bitmez inanki beni ne dinliyor ne anlattigimi önemsiyor ayrilayim dyrm iki çocuk 12 senelik evlilik hep beni sindirmiş kendi ayaklarımın ustunde durabilirmym o ortami saglayabilirmym çocuklara bilmiyorum bir isim yok ailem sana bakıyor durumun iyi boşver dyrPaylaşmak istersen ben buralardayım :)
Seninde başını agritmayim cnm anlat anlat bitmez inanki beni ne dinliyor ne anlattigimi önemsiyor ayrilayim dyrm iki çocuk 12 senelik evlilik hep beni sindirmiş kendi ayaklarımın ustunde durabilirmym o ortami saglayabilirmym çocuklara bilmiyorum bir isim yok ailem sana bakıyor durumun iyi boşver dyr
Çalışmak icin imkanim donaninimim yok zatende ne dışarı çıkmama nede birsey yapmama izin verir 19 yasinda evlendim zamaninda sesimi çıkarmamisim niye bilmiyorum cahillikmi ne amaçla yaptiysam simdide yapamıyorumAynı şekilde davranmayı sürdürürsen bu devran böyle döner. Mesela hangi konularda sindirdi seni? Buna müsade etmeyerek kendi değerini bilmeye başlayabilirsin. İş çok önemli, çocuklar büyümüştür, çalışmaya başlayabilirsin. Boşanacak sebepler olsun ya da olmasın bence çalışmak çok iyi gelecektir.
Dedigin doğru benim yapamayacağımı bilip bildiğini yapıyor isteÇalışmak icin imkanim donaninimim yok zatende ne dışarı çıkmama nede birsey yapmama izin verir 19 yasinda evlendim zamaninda sesimi çıkarmamisim niye bilmiyorum cahillikmi ne amaçla yaptiysam simdide yapamıyorum
sıkıntın neyse umarım kısa zamanda çözersiniz.eşinin derdi nedirIyi degilim bu gunler kocamin yüzüne depresyondayim 2 çocuk var onla evin içinde
uygun bulursan al at canım ben genelde temmuz ve ağustos ayı arasında yapuyorum.paylaşırım burda.Kızlar şöyle bir geçmişi okudum şu patlıcan olayı çok mantıklı geldi benim domates konservesi eşimin memleketinden geliyor ama haşlanmış fasülye nohut bile o kadar pratik geliyor ki bana ne pişiricem diye düşünürken. Şu sıralar zamanı mı? Yoksa bekleyeyim mi?
Çalışmak icin imkanim donaninimim yok zatende ne dışarı çıkmama nede birsey yapmama izin verir 19 yasinda evlendim zamaninda sesimi çıkarmamisim niye bilmiyorum cahillikmi ne amaçla yaptiysam simdide yapamıyorum
uygun bulursan al at canım ben genelde temmuz ve ağustos ayı arasında yapuyorum.paylaşırım burda.
az az yapsan kışın elinin altında olurEvet hazır boşken ben de bakayım :)
Kıskançlık bos düşünceler ona göre kadın evinde oturacak ilk zamanlar perdeyi bile acmami istemiyordu iste fikri neyse zikri oAma çocuk değilsin ki kocaman kadınsın neden dışarı çıkmana engel oluyor?
Kıskançlık bos düşünceler ona göre kadın evinde oturacak ilk zamanlar perdeyi bile acmami istemiyordu iste fikri neyse zikri o
Kendine göre esnetiyor cnm o benim defalarca güvenimi kırdığı için bana herkes dyr ayrıl bende düşünüyorum ama yapamıyorum iki cocuk alıştıkları bir hayat öyle kolay yapilan birsey olmuyorAy çok zor ya, kendi adıma ben her dediğini yapmam eşimin ondan da beklemem. Tabii ikimiz de birbirimizin güvenini kırmıyoruz ama özgürlük varsa sevgi de vardır bence. Esnetmek lazım yavaş yavaş.
kuzum nolduuvallahi başım ağrısı iş yerinde canımı sıktılar yine ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?