saçma sapan işlerkuzum nolduu
amaan işte sorumsuz insanlarsaçma sapan işler
faturayı vermemişler bana sonra diyorlar ne zaman ödenecek yahu ne bileyim ne zaman ödenecek
noldu ponçiğimvallahi başım ağrısı iş yerinde canımı sıktılar yine ....
offfffsaçma sapan işler
faturayı vermemişler bana sonra diyorlar ne zaman ödenecek yahu ne bileyim ne zaman ödenecek
günaydın canikomgünaydın
Günaydın nasilsinizgünaydın
birden bastıracak diyordu sıcaklar.buralarda sıcak.cumaya tekrar düşecekmiş.klimada yattım ben.rahat bi 39 derece vardı bizimgünaydın canikom
gece 2 de uyudum acayip sıcak oldu buralar çok basık bir hava vardı
iyidir sultancım sen nasılsın.naptınGünaydın nasilsiniz
gün boyu o klimaya maruz kalıyoruz dün eve gittiğimde sancılanıyordum. sevmiyorum ben şu merete yani çok düşük ısıda sevmiyorum insancıl olabilirbirden bastıracak diyordu sıcaklar.buralarda sıcak.cumaya tekrar düşecekmiş.kilimada yattım ben.rahat bi 39 derece vardı bizim
BENDE sevmiyorum aslında.sağım solum yamuluyor.gün boyu o klimaya maruz kalıyoruz dün eve gittiğimde sancılanıyordum. sevmiyorum ben şu merete yani çok düşük ısıda sevmiyorum insancıl olabilir
Iyiyim buna şükür oğlum rahatsiz geceden beri uyumadik simdi uyuyoriyidir sultancım sen nasılsın.naptın
çok geçmiş olsun.. bu sıcakta ne oldu ki.. üşütmüş mü ?Iyiyim buna şükür oğlum rahatsiz geceden beri uyumadik simdi uyuyor
Günaydın canım ❤kızlar günaydınlar bir kes daha
Neysesakinim ben de gece 2 yi geçmiş bir şekilde uyudum..
sabah bizim gelin uyandırmasaydı uyur kalırdık valla..
saatin çalmasını kapatma anımı hiç anımsamıyorum
Zipzip- nerdesin sen yaww..
akşam bahçede seni andım..
ağaçlar nasıl güzel meyve vermiş
sadece erik toplayabildim
dedim yakın olsaydık sana da bir poşet yapaydım yaw :))
neyse denk gelirse buluşmaya artık :)Günaydın canım ❤
Buralardayım düşünmen cook güzel inşallah bir gün kısmet olur bende gelirim
Takımdan cook bir yere bakamıyorum canım takım kalabalık :))neyse denk gelirse buluşmaya artık :)
nasılsın iyi misin hiç buralardayım deme
bizim burada değilsin valla :)))
o nassı bir takım yaa.. seni bıizlerden mahrum bıraktı..Takımdan cook bir yere bakamıyorum canım takım kalabalık :))
Zayıflamak isteyenlere bildirim gönderildi kimseyi cagıramadım düşün takımı
Kısmet olursa bulusmaya gelirim inşallah :)
Kuzenimden haber gelmedi gelse senin calıstıgın hemen yakınlarında olacagım bol bol görüşürüz
nekadarlık oğlun.neyi varIyiyim buna şükür oğlum rahatsiz geceden beri uyumadik simdi uyuyor
buluşma işi noldu geçen buluşacaktınız sanki ankara grubuneyse denk gelirse buluşmaya artık :)
nasılsın iyi misin hiç buralardayım deme
bizim burada değilsin valla :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?