2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

saçma sapan işler
faturayı vermemişler bana sonra diyorlar ne zaman ödenecek yahu ne bileyim ne zaman ödenecek
amaan işte sorumsuz insanlar
bende tripli insanları anlamıyorum. biliyosunuz kamuda çalışıyorum vatandaşın işini rica minnet yapıyorlar kardeşim sen zaten bu iş için burdasın hayır havan kime yani
gerçekten bazen insanlara hak veriyorum bazı memurlar beni bile çileden çıkarıyor

günaydın canikom
gece 2 de uyudum acayip sıcak oldu buralar çok basık bir hava vardı
birden bastıracak diyordu sıcaklar.buralarda sıcak.cumaya tekrar düşecekmiş.klimada yattım ben.rahat bi 39 derece vardı bizim

Son düzenleme:
birden bastıracak diyordu sıcaklar.buralarda sıcak.cumaya tekrar düşecekmiş.kilimada yattım ben.rahat bi 39 derece vardı bizim
gün boyu o klimaya maruz kalıyoruz dün eve gittiğimde sancılanıyordum. sevmiyorum ben şu merete yani çok düşük ısıda sevmiyorum insancıl olabilir

kızlar günaydınlar bir kes daha

Neysesakinim ben de gece 2 yi geçmiş bir şekilde uyudum..
sabah bizim gelin uyandırmasaydı uyur kalırdık valla..
saatin çalmasını kapatma anımı hiç anımsamıyorum

Zipzip- nerdesin sen yaww..
akşam bahçede seni andım..
ağaçlar nasıl güzel meyve vermiş
sadece erik toplayabildim
dedim yakın olsaydık sana da bir poşet yapaydım yaw :))

Günaydın canım ❤
Buralardayım düşünmen cook güzel inşallah bir gün kısmet olur bende gelirim

neyse denk gelirse buluşmaya artık :)
nasılsın iyi misin hiç buralardayım deme
bizim burada değilsin valla :)))
Takımdan cook bir yere bakamıyorum canım takım kalabalık :))
Zayıflamak isteyenlere bildirim gönderildi kimseyi cagıramadım düşün takımı
Kısmet olursa bulusmaya gelirim inşallah :)
Kuzenimden haber gelmedi gelse senin calıstıgın hemen yakınlarında olacagım bol bol görüşürüz

o nassı bir takım yaa.. seni bıizlerden mahrum bıraktı..
aynen bana da geldi daha bakmadım.. müsait zamanda detaylı inceleyeceğim bakalım :)
hadi ya marak ettim şimdi demek yakınıma geliyorsun.. ay öğlen yemekleri yaparıs ne güzel olur :)
hakkında hayırlısı olsun bakalım :)
yok bu defa geleceksin buluşmaya inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…