izinli arkadaşın telini bana yönlendirmişler.hangi kafayla.başkasının üstüneydi ara elaman bakıyordu.niye bana attınız diye çıkıştım.adamlar akşama kadar o ofiste bu ofiste laklak ,çay kahve. onları otutturamadı benim anladığım.direk bana yönlendirmiş.geçenlerdede başka biri izindeydi onu n yaptığı bütün evrak işini bana yıktı ses etmedim.adam 1,5 senelik personel bilmiyormuş daha .yahu evrağı anladımda telefona bakmayıdamı öğrenemedi.yuhhhh yaaa hatunun totosundan ayrılmıyorlar
sorumluluk alan birisi varken neden uğraşsınlarkiizinli arkadaşın telini bana yönlendirmişler.hangi kafayla.başkasının üstüneydi ara elaman bakıyordu.niye bana attınız diye çıkıştım.adamlar akşama kadar o ofiste bu ofiste laklak ,çay kahve. onları otutturamadı benim anladığım.direk bana yönlendirmiş.geçenlerdede başka biri izindeydi onu n yaptığı bütün evrak işini bana yıktı ses etmedim.adam 1,5 senelik personel bilmiyormuş daha .yahu evrağı anladımda telefona bakmayıdamı öğrenemedi.yuhhhh yaaa hatunun totosundan ayrılmıyorlar
günaydın abla
günaydıınn
cumaya da geldik şükür :)
izinli arkadaşın telini bana yönlendirmişler.hangi kafayla.başkasının üstüneydi ara elaman bakıyordu.niye bana attınız diye çıkıştım.adamlar akşama kadar o ofiste bu ofiste laklak ,çay kahve. onları otutturamadı benim anladığım.direk bana yönlendirmiş.geçenlerdede başka biri izindeydi onu n yaptığı bütün evrak işini bana yıktı ses etmedim.adam 1,5 senelik personel bilmiyormuş daha .yahu evrağı anladımda telefona bakmayıdamı öğrenemedi.yuhhhh yaaa hatunun totosundan ayrılmıyorlar
hemcinsime bu tabiri kulannamka '...'istemiyorum ama neyse bozmayayım ağzımıyağcı tipler mi bunlar.
bizde de yeni başlayan bir vatandaş var hiç haz etmiyorum. oda yağcı bir tip
bide arkadaş bir haftadır yok kim ilgileniyorsa onun işle o devam etsin hafta bitmiş dün bi baktım zırt zırt hiç anlamadığım işler.adam madem öyle desene bana bugun bu iş sende diye.tabi ben cepteyim herşeyden anlarım iş bitiririmGünaydınlar canısı.
Günaydınlar.
Madem yapıyorsun söyleselermiş ya sana durumu.
bide arkadaş bir haftadır yok kim ilgileniyorsa onun işle o devam etsin hafta bitmiş dün bi baktım zırt zırt hiç anlamadığım işler.adam madem öyle desene bana bugun bu iş sende diye.tabi ben cepteyim herşeyden anlarım iş bitiririm
bak 9:30 gibi odalarına geçtiler sekizden beridir kahvaltı çene bilmem ne.şimdi yine toplandılar onbeşdakika geçmedi yuhh yaa.en güzeli doğru diyorsun abla bilmemekOnun için varya herşeyi bilmemek daha mantıklı,yoksa işler sana kalacak.
bak 9:30 gibi odalarına geçtiler sekizden beridir kahvaltı çene bilmem ne.şimdi yine toplandılar onbeşdakika geçmedi yuhh yaa.en güzeli doğru diyorsun abla bilmemek
çektiler benden dünkü çıkışımdan sonra.Geyik muhabbeti onların ki işler bekler nasılsa,bilmemek daha mantıklı yada sende başından savacaksın onları.
çektiler benden dünkü çıkışımdan sonra.
sen naptın abla.neler yaptın.torun gitmiş
hemcinsime bu tabiri kulannamka '...'istemiyorum ama neyse bozmayayım ağzımı
bilmiyordumderler ki yerinde edilen küfür sadaka niyetinde dedir.
derler ki yerinde edilen küfür sadaka niyetinde dedir.
benim biraz sokak jargonum vardır
benim arkadaş öyle.arada ağzım bozuluyor kapıyorum ağzımı.iyidir iyidir diyorbenim biraz sokak jargonum vardır
hayırlı cumalar canımselam kızlar hayırlı cumalar
suhan hiç sinir bozma inan o bahsettiklerin her yerde var
Allah bildiği yapsın ://
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?