sizde bir mekan var belediyenindi sanki.adını unuttum geçende sanki konuşmuştuk.baya oturmuştuk.gözleme patates gecenin bi vaktibak aynen öyeş öyle bir mekan antepte olsaydı neler neler olurdu
erikçe msm dir yada şehrin içindeki msm dir.sizde bir mekan var belediyenindi sanki.adını unuttum geçende sanki konuşmuştuk.baya oturmuştuk.gözleme patates gecenin bi vaktigörgüsüz gibi çok beğendik.kahve içmeye diye gitmiştik akşam.orasıda inanılmaz kalabalıktı
vallahide billahide
dülük babanın içindeki ayrıydı.bu yüksek arabayı park ettiler minibüsle çıktık.dur sorayımerikçe msm dir yada şehrin içindeki msm dir.
yada dülük içindeki cafe mi acaba ona ben hiç gitmedim amesia gitmişti galiba
aynen hepsine gittim bana yemek diyinerikçe msm dir yada şehrin içindeki msm dir.
yada dülük içindeki cafe mi acaba ona ben hiç gitmedim amesia gitmişti galiba
orası şey canım evet belediyenin batalhöyük kafesidülük babanın içindeki ayrıydı.bu yüksek arabayı park ettiler minibüsle çıktık.dur sorayım
aynen hepsine gittim bana yemek diyin
halimden de belli olduğu üzere
batal höyük cafeeedülük babanın içindeki ayrıydı.bu yüksek arabayı park ettiler minibüsle çıktık.dur sorayım
fiyat olarak uygundur güzel bir mekan giderim ben çokcadülük babanın içindeki ayrıydı.bu yüksek arabayı park ettiler minibüsle çıktık.dur sorayım
evetorası şey canım evet belediyenin batalhöyük kafesi
kaç senedir burdasın biliyorsun her yeri sen benden değil ben senden mekan öğreneyim yaorası şey canım evet belediyenin batalhöyük kafesi
evet evet orasıbatal höyük cafeee
7 yılım doluyor canım.kaç senedir burdasın biliyorsun her yeri sen benden değil ben senden mekan öğreneyim ya
7 yılım doluyor canım.
ya biizm oralar hani doğal güzellikler varya göl desen göl var orman desen o var yayla var bende öyle yerleri seviyorum
ilk geldiğim yıllar ısrarla burda aradım öyle yerler ama yok
sonra bende kendimi restoranlara vurdum
hiç de iyi olmadı beferim antebin bana kattığı 10 kilom varburda öyle yer yok öyle yer maraşta var hatayda var
iyi seçim yapmışşın
canıımm çok teşekkür ederimHİÇTE BİLE çok fit hatun kendileri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?