2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

SUHAN ben cevap verebilir miyim kusura bakma atladım mevzuya

ben gittim hatta tam bugün 2 sene olmuş hatırlatma geldi googledan.
başkonuş muhtesemmmm misssss gibi havası var.
ayyy hatırladım şimdi o doğayı hayran oldum oraya...

öncelikle ilk gittik kalmadık gezdik çıktık piknik yerleri var karavan var çadır alanı var lokanta var.
ikinci gittiğimizde bunglow evlerinde kaldık ahşap ufak mutfak yatak tuvalet banyo var.
kahvaltı dahil idi günlüğü 150 tl idi galiba o zaman.(sincaplar kaldığın yerin çatılarında geziyor doğal bir alan haşaret sevmiyorsan bilmiyorum )
orkis palas var termal otel arası 10 km orayada gidin derim güzel bir otel suyu güzel.. herşey dahil gibi bir otel kişi başı 150-200 orasıda galiba

fırnız var ama kalabalık
döngel var ama kalabalık...
yani haftasonu gideceğiz sıkıntı yok heryer kalabalık derseniz erkenden saat 7-8 gibi gidin derim çünkü o vakit gidiyormuş millet.

birde maraşta teras cafe var lütfen oraya gitmeyin ben böyle bir vurkaç yeri görmedim. çok vasat bir kahvaltıya dünyanın parasını ödedik yazıkkk

bungalovda büyük huzur en sevdiğim.mutlaka netten yorumlara bak derim.arayın bakalım boş ev varmı.piknik amaçlımı gidiceksiniz

kervan han var haftasonu oranın kahvaltısı iyi oluyor.tabi bazen inanılmaz kalabalık oluyor

ne bilim bir ara moda idi teras cafe antebin hepsi gitti bende gidelim gidelim diye eşimin başının etini yedim gittik hayal kırıklığıı
önemli bi günmüydü kalabalık ondan olabilir.akşamları iyidir aslında

ay canım çok teşekkür ediyorum o zaman gidip görmeli ben doğal hakikaten doğal ortamları seviyorum
fırnıza gittik kalabalıktı evet ve ben zaten insanlardan kaçan biriyim
teras lezzetleri kötüydü arkadaşlarla gittik hepimiz farklı şeyler sipariş ettik hiçbirimiz memnun kalmadık
ve o an dedim evet antep yeme işinde aşmış baya.

bak aynen öyeş öyle bir mekan antepte olsaydı neler neler olurdu

canım günübirlik gitmeyi düşünüyoruz bakalım seversek bi sonrakinde kalırız orda yemek kahvaltı sıkıntı değil o zaman

serpme kahvaltı filan var mı bilmiyorum doğal yağ ve bal vardı ve vee doğal sucuklu yumurta benim tansiyon bin beşyüzzz
epey doğduk ama çeşit az ama lezzet muhteşem iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…