2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

nasılsınız kızlar.nasıl geçti haftasonu
haftasonum temizlik çamaşır mutfak bu üçüyle geçti canım
hiç dışarı çıkmadım. temizliğe bayan gelecekti cumartesi bi aradım gelmiyorum diyor. iş başa düştü tabi
een fenası da banyoyu temizlemek yaa. bizim buranın suyu kireçli o yüzden ne kadar temizlesemde sanki içime sinmiyor. var mı tavsiyeniz bu konu hakkında

nasılsınız kızlar.nasıl geçti haftasonu

Pikniğe gittik biz :) Temmuz geldi ama buzz gibi rüzgar esiyordu. Tahmin edemedim,giderken yanıma bir şey de almadım sırtım tutulmuş Sen nasılsın neler yaptın ?? :)

A aa :) Kendi kafasına göre iptal mi etmiş ? Neden gelmedi?? Banyo benim de kabusum ama fayansta sanki daha yeni silmemişim gibi duran saçlar yüzünden :)

A aa :) Kendi kafasına göre iptal mi etmiş ? Neden gelmedi?? Banyo benim de kabusum ama fayansta sanki daha yeni silmemişim gibi duran saçlar yüzünden :)
ya kızamadım çünkü senelerdir birlikteyiz normal rutinin dışında çağırmıştım o da tamam demişti ama o gün gelemiyceğini söyledi. uzun süredir tanıyınca derdini sıkıntısını hak verdim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…