1,5 saat sürüyor antep halfeti arası max.ayy etkilenirizz hemde nasıl
akşamüstü turlarıda vardır zaten değil mi ben bir defa gittim onda da ezbere gittik yani tur saat falan bakmadık varsa tavsiyen alırım
canıımm çok teşekkür ederim1,5 saat sürüyor antep halfeti arası max.
4te çıksanız 5,30 ordasınız gemiye binseniz ortalam 45/dakika 1 saaat sürüyor gemi turuda.
halfetiyi dolaşsanız içini biraz 7oldu desek yarım saatte bileciğe gelseniz 7,30 gün aydınlık daha eve akşam yemeği saati olur.
zaten güneş 8de batıyor galiba.
gemi turlarıda en son 15 idi kişi başı fazla isterlerse pazarlık yapın çekinmeyin.
esnafı biraz ahlaksız çünkü
sonrada suyun kenarında çay bahçeleri var çocuk oyun alanaları filan orda çay kahve içebilirsiniz.canıımm çok teşekkür ederim
çok sağol canım kafamız rahatlasın inşallah gidelim değişiklik olur bizede hemde orası görülmesi gereken bi yer bencesonrada suyun kenarında çay bahçeleri var çocuk oyun alanaları filan orda çay kahve içebilirsiniz.
arada özikizler künefenin asıl yeri tatlı yiyebilrisiniz.
yada evden termos çay filan yapıp gidebilirsiniz.
suyun kanarında oturacak piknik yerleri var.oyun parklarının yanında.
rica ederim. aklına takılan bir şey olursa ne olursa yardımcı olurum.
bir tanıdık kahvaltı evi var halfetide muteşem bir serpme kahvaltı hazırlıyor. orayada gidebilirsiniz.
ne oldu da yoruyorlar senin gibi güzeller güzelini...kızlar selamlar
o kadar yoğunum o kadar yoğunum nevrim döndü desem ...
biraz soluklanayım bari :)
iş çok icraat yok değişik bir şeyin içindeyiz bakalım bu haftadan sonra rahat ederim herhal ://ne oldu da yoruyorlar senin gibi güzeller güzelini...
allah kolaylık versiniş çok icraat yok değişik bir şeyin içindeyiz bakalım bu haftadan sonra rahat ederim herhal ://
ne olsun uğraşmaca sen nasılsınbugün tekim ve yoğun bi gündü hiç yazamadım kızlar ne alemdesiniz
bu hafta hep sakindi bugün tek olunca zorlandım biraz ama neyseki bitiyorne olsun uğraşmaca sen nasılsın
cumaları ve pazartesi biraz yoğun oluyorum harici sakinbu hafta hep sakindi bugün tek olunca zorlandım biraz ama neyseki bitiyor
senin nasıl geçti canım
iyi tatiller canım aradacumaları ve pazartesi biraz yoğun oluyorum harici sakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?