iyiyim canım sizi okuyorum kafam dağılıyo iyi oluyoamesia iyimisin kuzu
hayırdır büyük bi sıkntı yoktur umarım özel değilse dinleyebilirim.rahatlarsın belkiiyiyim canım sizi okuyorum kafam dağılıyo iyi oluyo
yok canım özel değil ama anlatmak istemiyorum. ama daha iyiyim hatta baya iyiyimhayırdır büyük bi sıkntı yoktur umarım özel değilse dinleyebilirim.rahatlarsın belki
çalıştım biraz işler vardı onları ayarladım iki gün izin aldımyok canım özel değil ama anlatmak istemiyorum. ama daha iyiyim hatta baya iyiyim
sizler naptınız ne var ne yok
aa izin mi aldın çok iyi yapmışsın canımçalıştım biraz işler vardı onları ayarladım iki gün izin aldım
evet herşeyi hallediyorlar ama ayıp oluyormuş gibi.annem ısrar ediyordu izin al diye.benim için önemli bir haftaydı.halletmem lazım haftaya tek çalışacağım oda arkadaşım izine gidecek.onları ayarladık biraz önce.iki gün almış oldumaa izin mi aldın çok iyi yapmışsın canım
bende yarın için alsam diyordum ama haftaya erteledim
evde kalabalık olunca insanın aklı orda oluyor değil mi
o iki gün bile yeterli olacak canımevet herşeyi hallediyorlar ama ayıp oluyormuş gibi.annem ısrar ediyordu izin al diye.benim için önemli bir haftaydı.halletmem lazım haftaya tek çalışacağım oda arkadaşım izine gidecek.onları ayarladık biraz önce.iki gün almış oldum
günaydın şekerim nasılsıngünaydıınn güzeller
iyiyim canım hamdolsun sen nasılsıngünaydın şekerim nasılsın
Çok şükür geldik çalışıyoruz işteiyiyim canım hamdolsun sen nasılsın
günaydın canımGünaydın
hamdolsun canım iyiyim geldik çalışıyoruz neyseki yarın cuma :)Nasılsın?
hamdolsun canım iyiyim geldik çalışıyoruz neyseki yarın cuma :)
Misafirimde varya mutlaka plan yapmamız lazım çocuklar sıkıldı akşamları çıkarıyoruz ama yinede işte evdeler gündüzOh :)) Var mı haftasonu için plan?
valla tatlım yanarda yanar....Misafirimde varya mutlaka plan yapmamız lazım çocuklar sıkıldı akşamları çıkarıyoruz ama yinede işte evdeler gündüz
Neysesakinim canım halfeti çok mu sıcak olur orayı görmediler
ayy etkilenirizz hemde nasılvalla tatlım yanarda yanar....
ama akşam üzeri gidebilirsiniz günler uzun
ama yemeği bilecikte yiyin gülbabada... halfetide verdiğin paraya değmez...
adana gibi sıcak nem var orda yok biz etkilenmeyiz dersen bilemeyeceğim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?