açtım dinliyorum
bu da benden gözleri aşkla sevgi ile bakanlara :)
evet kuzu dün yolladım.çok yoruldum ama ev çok ıssızdı akşam.tuhaf oldumannenler gitti miSUHAN cım
evet yaa kalabalıktan birden sessizliğe dönünce zor oluyor.evet kuzu dün yolladım.çok yoruldum ama ev çok ıssızdı akşam.tuhaf oldum
evet kuzu dün yolladım.çok yoruldum ama ev çok ıssızdı akşam.tuhaf oldum
evet yaa kalabalıktan birden sessizliğe dönünce zor oluyor.
benim bu hafta da devam
hatta haftaya da ablam geliyor
günaydın fıstık çikelatalar
günaydınlar güzellikler...
günaydın beferciğim nasılsın ?
çocuk içinmi geliyorlar tatil diyemi.önce senin kuzuya kim bakıyorduevet yaa kalabalıktan birden sessizliğe dönünce zor oluyor.
benim bu hafta da devam
hatta haftaya da ablam geliyor
sağol beferimayrıldığın gibi kavuş tatlım
nasılsıngünaydın minnoşumm
Çok şükür iyiyim canım müdür yok bu hafta daha sakin geçeceğe benziyornasılsın
öyle canım şikayetçi değilim aslazor oluyor haklısın ne yapacaksın ekmek parası doyduğun yer işte
çocuk için canımçocuk içinmi geliyorlar tatil diyemi.önce senin kuzuya kim bakıyordu
sakin işyeri candır :)Çok şükür iyiyim canım müdür yok bu hafta daha sakin geçeceğe benziyor
kolay gelsin bizim bugün önemli toplantılar var rahatım gibi bakalım.. saat 9 u geçe geldim..çok şükür iyiyim canım az işlerim var onları bitirmeye uğraşıyorum.
sen nasılsın nasıl geçti haftasonun
hem nassıısakin işyeri candır :)
kolay gelsin bizim bugün önemli toplantılar var rahatım gibi bakalım.. saat 9 u geçe geldim..
iyiydi hafta sonu, cumartesi işe gelmedim. kendime bir sponsor bulup kahvaltıya gittim evladımla.. hiç bir şeye elim kolum gidecek gibi değildi.. bir gün öncesi arkadaşım ameliyat oldu yanında hastanede ben kaldım.. uykusuzluk vs..
pazar da tam kahvaltı hazırlığına başladım derken kz kardeşim hazırlamış o çağırdı.. orada toplandık.. çay kahve vs derken akşam üstü geldik eve kocişle bu bauram kurban tatil mevzularını bir istişare ettik derkeeeennn.. benim evin işi yine kaldı ://
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?