bakalım şimdilik iyi evi aradım gayet iyilermişaslında babanla iyiler demiştin değil mi
bence onlara surat yapmaz yani yapmamalı
yok allahtan üstelemedim oda çok konuşmadı hatta hiç konuşmadı.çok iyi oldu tabiAy hemen de hissediyorlar :)) Neyse güzel kamufle etmişsin. Sadece gergin mi oluyor böyle yoksa sana başka şeyler de söylüyor mu? Bir şey söylemiyorsa sıkıntısız geçer 10 gün hiç takılma keyfini çıkar. Özlemişsindir eminim
ağustosta onun ailesi gelecek bak bakalım elmi yaaman beymi yamanTünaydın o halde, ailesi gelenlerin gözü aydın.
SUHAN senin koca ayarı hak etmiş, sizinkiler gidince bi ince ayar geç.
Her günün adamın anasıyla geçiyor edepsizlik etmesin söyle ona ben bile sinir oldum.
vayy bugünün yarını var diyorsunağustosta onun ailesi gelecek bak bakalım elmi yaaman beymi yaman
günaydın kılzar.güzel bir akşam geçirdim şükür.eşimle limoniyiz ama çaktırmadım hiç.annem bi ara eşinin neyi var dedi.bişey yok dedim sürekli elinde telefonla oturdu.ev baya kalabalık.toplam 7 çocuk var.varın siz düşünün
şuan normal bizimki.ilk tepkileri anlamsız her defasındadün bende annem gittim bizimkide garipti surat yapmadı ama tadı yoktu
kolay gelsin ablaGünaydınlar güzeller,yarın ankaraya gidiyorum kına var oradan anneme geçeceğim 1 hafta kalıp dönecem.
Yemekle uğraşıyuorum bir yandan da.
kolay gelsin abla
iyi gezmeler dikkat et kendine
olsun keyfin yerinde olsun da dışarda yorulunca bile bilmiyor insanSağol befercim,yormadan gelmem lazım kendimi:))
günaydın minnoşgünaydınlar olsun :)
olsun keyfin yerinde olsun da dışarda yorulunca bile bilmiyor insan
güle güle git ablaKeyif olarak sorun yok zaten,çıkar gezerim birazda:))
güle güle git abla
mrb canımcımmerhaba kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?