hemen düşürme kendini.hayırlısı herşeyinevet suhancığım ://
derin derin nefes alabilirsin şöyle güzel bir kahve içip keyfine bak boşverrrgünaydınlar kızlar..
canım sıkkın ama iyi olmaya direniyorum..
sabah her zaman giydiğim beyaz pantolon mevzu oldu hem de saten adama takmışken.. erkenden uyanmış tak rak pat güm anam yaa .. tabi lafın gelişi bu tabirlerim ama.. gerçekten inanılmaz gürültülü.. uyuyorum .. uyuyoruuuzz... azıcık yavaş be adam derken buna takıkken aa bir baktım pantolonum söz konusu olmuş.. belki bin kes giydim gördü.. bu nasıl pantolon diyor ilk kes giymişim gibi.. ay Allah ımm
kızlar bdv ye konu açmamak için ne yapabilirim :))
ben kesinlikle inanıyorum ve etkisini de görüyorumBir bakın isterseniz ben inanıyorum bu tür şeylere
dikkat etmek lazım gerçektenben kesinlikle inanıyorum ve etkisini de görüyorum
içtim onun için elimden geleni yapıyorum canım.. yoksa duramam ki ://derin derin nefes alabilirsin şöyle güzel bir kahve içip keyfine bak boşverrr
bunun bu sabah ki mevzum ile bir alakası var mıdır ? :)))Bir bakın isterseniz ben inanıyorum bu tür şeylere
bence olabilir yada öncedende saçma kıskançlıkları varmıydı?bunun bu sabah ki mevzum ile bir alakası var mıdır ? :)))
hıımm olabilir diyorsun..bence olabilir yada öncedende saçma kıskançlıkları varmıydı?
dün benimkide çok gergindi ben önce oralı olmadım sonra uğraştı etti atıştık ufak sabah kalkmış uğurluyor beni bir nevi özür diliyor kendince boşver havalardan gerginlik hep birde maddi sıkıntılar çıkınca böyle oluyoriçtim onun için elimden geleni yapıyorum canım.. yoksa duramam ki ://
zayıfladın filan acaba ondan mı kıskandıhıımm olabilir diyorsun..
hayır hiiçç.. aksine moderndir.. saten ona anlam veremedim ya bende
ya hepsi aynı.. gerçekten içlerinden geldiği gibi yaa..sonrada karşısındakinin normal olmasını istiyor.. yok öle bir dünya ama..dün benimkide çok gergindi ben önce oralı olmadım sonra uğraştı etti atıştık ufak sabah kalkmış uğurluyor beni bir nevi özür diliyor kendince boşver havalardan gerginlik hep birde maddi sıkıntılar çıkınca böyle oluyor
takılmıştır kafasına bir şey boşver yorma kafanıya hepsi aynı.. gerçekten içlerinden geldiği gibi yaa..sonrada karşısındakinin normal olmasını istiyor.. yok öle bir dünya ama..
ya yok kıskanmaz dedim ya gayet moderndir.. hatta daha daha güzel giyineyim havalı olayım ister.. tipik aslan işte ://
takılmıştır kafasına bir şey boşver yorma kafanı
evet boşver erkekler çabuk unutuyor bizim kadınlar çok takılıyoruzaynen böle olmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?