- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
Gece totosu açık kalmış, bahene olmuş bence. Ne yaparsan yap bugün sana saracakti belli kihıımm olabilir diyorsun..
hayır hiiçç.. aksine moderndir.. saten ona anlam veremedim ya bende
buraya yaz kuzum oaray yazma bi türlü laf duyarsın ordangünaydınlar kızlar..
canım sıkkın ama iyi olmaya direniyorum..
sabah her zaman giydiğim beyaz pantolon mevzu oldu hem de saten adama takmışken.. erkenden uyanmış tak rak pat güm anam yaa .. tabi lafın gelişi bu tabirlerim ama.. gerçekten inanılmaz gürültülü.. uyuyorum .. uyuyoruuuzz... azıcık yavaş be adam derken buna takıkken aa bir baktım pantolonum söz konusu olmuş.. belki bin kes giydim gördü.. bu nasıl pantolon diyor ilk kes giymişim gibi.. ay Allah ımm
kızlar bdv ye konu açmamak için ne yapabilirim :))
bende inanıyorum hatta sürekli takipteyim bu konuları.eşimle hala gerginim bende.mahvetti şu tutulma.şimdide merkürün retro hareketi poffff.Bir bakın isterseniz ben inanıyorum bu tür şeylere
ne duyar meselaburaya yaz kuzum oaray yazma bi türlü laf duyarsın ordan
mesela ay dolunay olunca eşim evlere sığamaz ruhu sıkılır çok etkiliyor çokbende inanıyorum hatta sürekli takipteyim bu konuları.eşimle hala gerginim bende.mahvetti şu tutulma.şimdide merkürün retro hareketi poffff.
içim sıkılıyor benimde eve giresim gelmiyor.mesela ay dolunay olunca eşim evlere sığamaz ruhu sıkılır çok etkiliyor çok
yok saten biliyorum bilmesen çoktaaan kk kilitlenmişti valla :)))buraya yaz kuzum oaray yazma bi türlü laf duyarsın ordan
hadi kitleyelim bizede eğlence çıksın havamız değişsin azyok saten biliyorum bilmesen çoktaaan kk kilitlenmişti valla :)))
ay yok dediğim gibi onca çenem olsa adama laf yetiştİreceğimhadi kitleyelim bizede eğlence çıksın havamız değişsin az
aynı yerde mi çalışıyorsunuz siz ?benimde annemler gitti enerjim acayip düştü.eşimde katkı sağladı tabi.öğle arası yanıma geldi aramız limo değilmiş gibi davrandı.anlamıyorum ben bu adamı.başını yazdıracam bu gidişle
içim sıkılıyor benimde eve giresim gelmiyor.
iş yerini salla.. baş edilmez o tiplerle suhan.. ben çok oldu üç maymunu oynayalı ://iş yeri deseniz o keza..gruplaşmalar aldı başını gitti bir kişi yüzünden .resmen tek tek milletin kanına girdi
ay yok dediğim gibi onca çenem olsa adama laf yetiştİreceğim
yok canım aynı yerde değiliz.arada öğlen arası yanıma uğraraynı yerde mi çalışıyorsunuz siz ?
kesinliklee .inanılmaz derecede hemdebak işte çok etkiliyor insanları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?