izin dönemim başlasada uzaklaşsam uzun bi süreiş yerini salla.. baş edilmez o tiplerle suhan.. ben çok oldu üç maymunu oynayalı ://
bizimkide fena.acayip tehlikeli.ama safları oynuyor.anlamıyor kimsebizdede bir kız başladı Allah esirgesin çok tehlikeli çok
aynen tatil işyerinden uzak kalmak için harika bir kaçış gerçekten biz de taaa kurbana 1 ay daha beklemece buraları ://bizimkide fena.acayip tehlikeli.ama safları oynuyor.anlamıyor kimse
bizimde öyle yaaaynen tatil işyerinden uzak kalmak için harika bir kaçış gerçekten biz de taaa kurbana 1 ay daha beklemece buraları ://
bende aynı bir ayy var daha pufffffaynen tatil işyerinden uzak kalmak için harika bir kaçış gerçekten biz de taaa kurbana 1 ay daha beklemece buraları ://
canım çarşaflar nevresimler yastık kılıfları yıkandı katlanıp yerleşecek.banyo wc paspasları yıkanacak.evi dip bucak süpürüp sildim ama yine aynı.ve iş yapasım hiç yok.perdeleri atmam lazım.eşim beraber yaparız demişti ennemler gelmeden önce.bu ara çok minnette etmek istemiyorum.haftaya kv ile tek kalacağız onun sıkıntısıda çöktü yaz günü hiç çekilmez pöffffff.SUHAN cım misafir sonrası temizliği yaptın mı ben şimdiden onu düşünür oldum
bendeki bu tembellik nolacak
vayyy..şimdide benimki geldi gönlümü almaya çalışıyor kahve içti gitti
bizimkide fena.acayip tehlikeli.ama safları oynuyor.anlamıyor kimse
vayyy..
diziye başlayasım var şahsiyet nasıl acama yada muhafiz
canım çarşaflar nevresimler yastık kılıfları yıkandı katlanıp yerleşecek.banyo wc paspasları yıkanacak.evi dip bucak süpürüp sildim ama yine aynı.ve iş yapasım hiç yok.perdeleri atmam lazım.eşim beraber yaparız demişti ennemler gelmeden önce.bu ara çok minnette etmek istemiyorum.haftaya kv ile tek kalacağız onun sıkıntısıda çöktü yaz günü hiç çekilmez pöffffff.
anam iyi ki benimki gelebilecek gibi değilşimdide benimki geldi gönlümü almaya çalışıyor kahve içti gitti
muhafız güzel değil dediler ama bir çok kişidiziye başlayasım var şahsiyet nasıl acama yada muhafiz
öyle mi netfilex de mi bu da ?şahsiyet muhteşem izle kesinlikle
ay benimde hiç iş yapasım yok yaacanım çarşaflar nevresimler yastık kılıfları yıkandı katlanıp yerleşecek.banyo wc paspasları yıkanacak.evi dip bucak süpürüp sildim ama yine aynı.ve iş yapasım hiç yok.perdeleri atmam lazım.eşim beraber yaparız demişti ennemler gelmeden önce.bu ara çok minnette etmek istemiyorum.haftaya kv ile tek kalacağız onun sıkıntısıda çöktü yaz günü hiç çekilmez pöffffff.
evet arada süprizler güzel oluyoreskiden daha sık gelirdi. izinden dönünce ilk defa geldi. iyi oldu
neyseki gönül alma çabaları var canımşimdide benimki geldi gönlümü almaya çalışıyor kahve içti gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?