tmam bakayım.dip vardı başlayayım dedim yürütemedim tıkandım boğuldum resmen.yarın izlerimşahsiyet muhteşem izle kesinlikle
eşim bakıyor.o mevzudalardan sonra biraz uzaklaştırdımşimdi kim bakıyor bebişlere
çokmu uzaksınızanam iyi ki benimki gelebilecek gibi değil
geçen tvde başlamıştı sanki yine.denk gelmiştim.bihteri isemeye gitmişti behlülün amcası.neydi adamına adımuhafız güzel değil dediler ama bir çok kişi
şahsiyeti bilmiyorum
ben de aşkı memnuya başlycam accayip kafamı dağıtıyor özellikle behlülle bihterin aşk sahneleri
olduğu kadar canım.ilham gelmesini beklicem bendeay benimde hiç iş yapasım yok yaa
normalde böyle olunca kendimi zorlamam ilham gelmesini beklerim ama evde misafir olunca mecburi hissediyorum ama yine de yapamıyorum
evet iyi ki :)çokmu uzaksınız
adnan beygeçen tvde başlamıştı sanki yine.denk gelmiştim.bihteri isemeye gitmişti behlülün amcası.neydi adamına adı
ha evet adnan.ben en çok halayı severdim.role cuk oturmuş bir karakterdiadnan bey
sadece behlül ve sadece bihter gerisi gözümde değil vallaha evet adnan.ben en çok halayı severdim.role cuk oturmuş bir karakterdi
allah seniisadece behlül ve sadece bihter gerisi gözümde değil valla
Kurt adam mı bunlar beamesela ay dolunay olunca eşim evlere sığamaz ruhu sıkılır çok etkiliyor çok
behlül aşk adamı aşşkkk, adam gerçek hayatında evliliğind ebile böyle yaa.. behlül yani kıvanç benim gözümde var ya adamın dibi dibiiiallah seniiahhh ahhh behlül adamsa bizimkiler ne dicem olmayacak
eşini sevmiyorum ben onun.sümsük bişeybehlül aşk adamı aşşkkk, adam gerçek hayatında evliliğind ebile böyle yaa.. behlül yani kıvanç benim gözümde var ya adamın dibi dibiii
ben benim adam için aşk adamı yok yok yok aslaaa böyle bir şey diyemeceğim maalesef
beferde izliyordu yaprak dökümünü naptı bitirdimi acaba.muhteşem yüzyıl çıksa saati uygun olsa izlerim galiba.merhamet vardı o olabilir belki.istanbullu gelini bide bana sevmeyi anlatı izlerdim kesinYine teve2 de yaprak dökümü ve Fatmagül var 10 senedir her yaz 2 tur bunları izliyorum
ayyh başak ben de sevmiyorum, hiç de yakıştırmıyorum ://eşini sevmiyorum ben onun.sümsük bişey
anam iyi ki benimki gelebilecek gibi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?