eh neyseki yaz modu.günaydın.idare eder.bitti sayılmaz ama yaz,izin dönemleri olduğu için herkesde bi durgunluk mevcut
Amaaan o bendede var beeaaa birde sıcak yanıyorummmiyi ettin kuzu.iyidir nolsun.yazın verdiği genel bir dağılmışlık söz konusu
ben de yoktum uzun zamandır.Uzun bir aradan sonra bir yokluyayım burayı didim balll napıyonuz bakım
evet baya büyük o.her cilt tipine göre ayrı ürünü var o yönden çok iyi bencesolentadaa yı duydum . memnun alanlar .
uzun süre gidiyormuş buyukmuş baya.
Valla sıcak bunalımındayız buaralar kızımla bizdeben de yoktum uzun zamandır.
yaz modu.
bende ağustostda bayram öncesi ve sonrası toplam 3 hafta diye eplanladım bakalım sıkıntı olmazsaeh neyseki yaz modu.
izin ne zaman kullanıyorsun . ben kurban bayramı sonu 2 hafta düşünüyorum nasipse.
ben de elimdekiler bitince bakarım . nasipse seneye . aldıklarım bu yıl rahat rahat yeterli.evet baya büyük o.her cilt tipine göre ayrı ürünü var o yönden çok iyi bence
neredeydin ki. çok mu sıcak .evin güney cepheliyse hele . offf.Valla sıcak bunalımındayız buaralar kızımla bizde
aynen resmen kavurmaAmaaan o bendede var beeaaa birde sıcak yanıyorummm
araya bayram girince nasıl birleştireceksin . bayramı da saydırmayacaksın demi.bende ağustostda bayram öncesi ve sonrası toplam 3 hafta diye eplanladım bakalım sıkıntı olmazsa
ben geçen sene aldığımı kullanıyorum daha yüzüme.150 ml.2 yıl kullanım ömrü.baya bereketli ki yazlı kışlı sürerim.kıvamı çok cıvık değil.ben de elimdekiler bitince bakarım . nasipse seneye . aldıklarım bu yıl rahat rahat yeterli.
Konyadayım tatlım öyle antalya taraflarında değilim ama ev her yerden güneş alıyor kız valla askılı minilerle dolanıyoz evde .sen nerdesinneredeydin ki. çok mu sıcak .evin güney cepheliyse hele . offf.
yok saydırmam.işte orda iki gün var o araya kaynayacak dört günüm heba olacak.resmi olarak görüşmedim ama ayak üstü dedim.ikiye böldüreceğim izni.toplu yazsalar bile bayram iznini düşerler sonradan idari izin çünkü oaraya bayram girince nasıl birleştireceksin . bayramı da saydırmayacaksın demi.
hadi canımmmm.kim kime gittibizNeysesakinim cımla karşılıklı su içiyoruz :)
Kavurmayı sevmem yiiiaaa etli ekmek olsunaynen resmen kavurma
anladım . ben sadece güneşe çıkarken kullanıyorum .ben geçen sene aldığımı kullanıyorum daha yüzüme.150 ml.2 yıl kullanım ömrü.baya bereketli ki yazlı kışlı sürerim.kıvamı çok cıvık değil.
Kavurmayı sevmem yiiiaaa etli ekmek olsun
evet sıkıntı benim yüzüm çabuk lekeleniyor güneşten.çok sinir bozucuanladım . ben sadece güneşe çıkarken kullanıyorum .
kışın hiç kullanmıyorum.
yazın da denize ya da öğlen üstü bi yere çıkmışsam sürüyorum .
denizde kat kat sürüyorum . bembeyaz oluyor yüzüm . buna rağmen yanıyorum . çünkü denizde 5-6 saat kalıyoruz . şemsiye altında durmuyorum . ya denizde. ya plajda çocuklarla uğraşıyorum . şapka oluyor başımda bi tek .bi de gözlük .
Konyamızın etliekmeği meşhur
ya ben etli ekmeği sevmedim niyeyse.ya güzel yapan yerde yemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?