2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

günaydın.idare eder.bitti sayılmaz ama yaz,izin dönemleri olduğu için herkesde bi durgunluk mevcut
eh neyseki yaz modu.
izin ne zaman kullanıyorsun . ben kurban bayramı sonu 2 hafta düşünüyorum nasipse.

ben de elimdekiler bitince bakarım . nasipse seneye . aldıklarım bu yıl rahat rahat yeterli.
ben geçen sene aldığımı kullanıyorum daha yüzüme.150 ml.2 yıl kullanım ömrü.baya bereketli ki yazlı kışlı sürerim.kıvamı çok cıvık değil.

neredeydin ki. çok mu sıcak .evin güney cepheliyse hele . offf.
Konyadayım tatlım öyle antalya taraflarında değilim ama ev her yerden güneş alıyor kız valla askılı minilerle dolanıyoz evde .sen nerdesin

araya bayram girince nasıl birleştireceksin . bayramı da saydırmayacaksın demi.
yok saydırmam.işte orda iki gün var o araya kaynayacak dört günüm heba olacak.resmi olarak görüşmedim ama ayak üstü dedim.ikiye böldüreceğim izni.toplu yazsalar bile bayram iznini düşerler sonradan idari izin çünkü o

ben geçen sene aldığımı kullanıyorum daha yüzüme.150 ml.2 yıl kullanım ömrü.baya bereketli ki yazlı kışlı sürerim.kıvamı çok cıvık değil.
anladım . ben sadece güneşe çıkarken kullanıyorum .
kışın hiç kullanmıyorum.
yazın da denize ya da öğlen üstü bi yere çıkmışsam sürüyorum .
denizde kat kat sürüyorum . bembeyaz oluyor yüzüm . buna rağmen yanıyorum . çünkü denizde 5-6 saat kalıyoruz . şemsiye altında durmuyorum . ya denizde. ya plajda çocuklarla uğraşıyorum . şapka oluyor başımda bi tek .bi de gözlük .

evet sıkıntı benim yüzüm çabuk lekeleniyor güneşten.çok sinir bozucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…