yok bişi olmasın gelmesin de beferim :)niye gelsin ya n eolacak
çirkin şeyy
Hah işte o 3 kitap olacak,bu adamla beraber
benim e kitapta bu çıktı hangi serisi bu
. 1bu adambu adamla beraber
benim e kitapta bu çıktı hangi serisi bu
. 1bu adam
2 bu adamla beraber
3 bu adamin itirafları
Olmaaaaaz ilkini bul bu adam onunla başla, kız bağlantılı kitaplar hiç keyif vermez sıralamayı bozarsanhıı ikinci kitabı çıktı sadece birbiri ile bağlantılı mı peki.
2den başlasak
ben kullanmadım kuzum.şuna ben eşimin eczacı arkadaşını önerisiyle aquas kullanıyorum.baya bereketli ve uygunKızlarrrrrrrr bişey soracaktım herkescikler gitti ama aklıma takıldı sorayım dedim.
Güneş kremi alacaktım, yüzüme kullandığım kremim ayrı vücut için lazım.
Nivea sun kullanırım hep ama indirimde cira aseptine vardı aldım valla 2 kat fark vardı arada bir deneyeyim dedim hiç kullandınız mı
günaydın kızlaarr
günaydınlar nabersinizGünaydınlar
ooo çok güzel bi giriş günaydın bluegünaydııııııın ballar
Uzun bir aradan sonra bir yokluyayım burayı didim balll napıyonuz bakımooo çok güzel bi giriş günaydın blue
ben yeni aldım cira aseptin. ama baby olanı aldım .Kızlarrrrrrrr bişey soracaktım herkescikler gitti ama aklıma takıldı sorayım dedim.
Güneş kremi alacaktım, yüzüme kullandığım kremim ayrı vücut için lazım.
Nivea sun kullanırım hep ama indirimde cira aseptine vardı aldım valla 2 kat fark vardı arada bir deneyeyim dedim hiç kullandınız mı
iyi ettin kuzu.iyidir nolsun.yazın verdiği genel bir dağılmışlık söz konusuUzun bir aradan sonra bir yokluyayım burayı didim balll napıyonuz bakım
la rochede iyidir ama minicik.solentada güzel fiyat almış başını gitmiş.benim kullandığımı solentaın firması üretiyormuş.ben yeni aldım cira aseptin. ama baby olanı aldım .
50 faktör .
yüz için babe almıştım en son .
çok fazla yüz, vucut güneş kremim var . denize gittiğimiz ve uzun saatler deniizde kaldığımız için . ilgi alanıma giriyor . Eki Görüntüle 2287230 Eki Görüntüle 2287231
günaydın.idare eder.bitti sayılmaz ama yaz,izin dönemleri olduğu için herkesde bi durgunluk mevcutgünaydın kızlar napıyonuz . iyi misiniz .
suhan iş ile ilgili sıkıntılar bitti inşallah . nasılsın .
solentadaa yı duydum . memnun alanlar .la rochede iyidir ama minicik.solentada güzel fiyat almış başını gitmiş.benim kullandığımı solentaın firması üretiyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?