muhafız güzel değil dediler ama bir çok kişi
şahsiyeti bilmiyorum
ben de aşkı memnuya başlycam accayip kafamı dağıtıyor özellikle behlülle bihterin aşk sahneleri
öyle mi netfilex de mi bu da ?
çirkin şeyyayyh başak ben de sevmiyorum, hiç de yakıştırmıyorum ://
Diğerleri yok sanırım ama yaprak dönümünde bugün leylayı annesi oğuzun arabaya binerken gördü. Necla ali ile bugün tanıştı kaçıncı bölüm sen tahmin edersin artıkbeferde izliyordu yaprak dökümünü naptı bitirdimi acaba.muhteşem yüzyıl çıksa saati uygun olsa izlerim galiba.merhamet vardı o olabilir belki.istanbullu gelini bide bana sevmeyi anlatı izlerdim kesin
ben izlemiyorum zaten sadece yorum kısmındayımŞaka bir yana kitap okuyun gençler daha eğlenceli karakteri ister Behlül yapın ister Ednan kendiniz karar verin
neyseki gönül alma çabaları var canım
tmam bakayım.dip vardı başlayayım dedim yürütemedim tıkandım boğuldum resmen.yarın izlerim
eşim bakıyor.o mevzudalardan sonra biraz uzaklaştırdım
Kurt adam mı bunlar bea
bende evde tv izlesem öyle hissediyorum ama artık nette izliyorum akşamları ohh missHer seferinde izlemediğim bölüme denk geliyorum, işte o heyecana pahabiçilemez
beferde izliyordu yaprak dökümünü naptı bitirdimi acaba.muhteşem yüzyıl çıksa saati uygun olsa izlerim galiba.merhamet vardı o olabilir belki.istanbullu gelini bide bana sevmeyi anlatı izlerdim kesin
Şaka bir yana kitap okuyun gençler daha eğlenceli karakteri ister Behlül yapın ister Ednan kendiniz karar verin
Diğerleri yok sanırım ama yaprak dönümünde bugün leylayı annesi oğuzun arabaya binerken gördü. Necla ali ile bugün tanıştı kaçıncı bölüm sen tahmin edersin artık
Toplaşın size bi kitap önerisi vereyim
bu adamla beraberJodi allen malpas. Bu adam sersi 3 kitap. Her kitabı 1 gecede bitirirsiniz
ya iş yerinde kitap okuyamıyorum maalesef...Şaka bir yana kitap okuyun gençler daha eğlenceli karakteri ister Behlül yapın ister Ednan kendiniz karar verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?