2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

beferde izliyordu yaprak dökümünü naptı bitirdimi acaba.muhteşem yüzyıl çıksa saati uygun olsa izlerim galiba.merhamet vardı o olabilir belki.istanbullu gelini bide bana sevmeyi anlatı izlerdim kesin
Diğerleri yok sanırım ama yaprak dönümünde bugün leylayı annesi oğuzun arabaya binerken gördü. Necla ali ile bugün tanıştı kaçıncı bölüm sen tahmin edersin artık

beferde izliyordu yaprak dökümünü naptı bitirdimi acaba.muhteşem yüzyıl çıksa saati uygun olsa izlerim galiba.merhamet vardı o olabilir belki.istanbullu gelini bide bana sevmeyi anlatı izlerdim kesin

ilk muhteşem yüzyıl ile başladım onu bitirdim.
yaprak dökümü 141. bölümdeyim

Şaka bir yana kitap okuyun gençler daha eğlenceli karakteri ister Behlül yapın ister Ednan kendiniz karar verin
ya iş yerinde kitap okuyamıyorum maalesef...
ama denk gelebilirsem kulaklığı takıp sadece seslerini dinleyerek çalışabiliyorum.. little dora çok iyi dedin yaa.. kaç zaman oldu ben kitap okumayalı.. yanı başımda bir tane var belki 600 sayfalık bir kitap ben buna bugün akşma başayım .. direk iş güç olmayınca tv karşısındaym.. iğrenç ://

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…