- 30 Ekim 2013
- 20.496
- 57.168
- 798
Islerim oyle yogunki giremiyorum hicgünayyydınnbende çok özledim hatun
idare eder canim iyi diyelim iyi olsun sen nasilsinbizde seni özledik nerelerdesin nasılsın keyfin nasıl?
Çok şükür iyiyim canımidare eder canim iyi diyelim iyi olsun sen nasilsin
merkür retrosunu söyledinmi cidden.sen zaten eski yerini istemiyormuydun.bu yeni verdikleri yeri çok beğenmemiştin sanki.yanlışmı hatırlıyorummüdür yanına çağırdı
boş boş olmaz böyle dedi
bölüm değiştirmek istiyor eski bölüme geçirecek
oradaki müdürle pek anlaşamıyorum.
sıkıntılarımız oldu 4 yıldır hep
çok gergin çok sinirli biri.
ya kabul etmezsem dedim.
o zaman düşünürüz dedi.
ben terfi beklerken işten atacaklar beni.
düşünmek için vakit istedim neden diye sıkıştırdı benden hemen yanıt bekledi.
bende merkür retrosu var dedim pek anlamadı inanmıyor bunlara ama tamam filan dedi.
çok gerildim durduk yere çok
ne olacak şimdi
ayrılsam iş yok
tazminat verse alacağım tazminat 14-15 bin civarında
söylediği göreve geçsem biliyorum o iş öyle olmayacak gelecekte gelecek çok yoğun bir iş
ne yapacağımı bilmiyorum
iyidiri kuzum b,ldiğin gibiIslerim oyle yogunki giremiyorum hictakimden bile izinli ayrildim canim aksamda oglanla beraberken tlf bakmiyorum simdi gordum yazdiginj nasilsin iyimisin
günaydın abla iyi haftaların olsun inş
güzel mutlu yaşları olsun inş
Allah analı babalı büyütsün
eline sağlık menüde ne var?Günaydınlar mutfaktayım yemek hazırlıyorum .
eski yere yeni bir kız aldılar kız çok gıcıkmerkür retrosunu söyledinmi cidden.sen zaten eski yerini istemiyormuydun.bu yeni verdikleri yeri çok beğenmemiştin sanki.yanlışmı hatırlıyorum
slm abla.kolay gelsin.neler var ocaktaGünaydınlar mutfaktayım yemek hazırlıyorum .
ya can sıkıcı cidden.düşün biraz bakalımeski yere yeni bir kız aldılar kız çok gıcık
ben eski yerden bıkmıştım çok yoğundum
ama bu kıza yardımcı diye atıyorlar beni
3 aylık kızın yanına 4 senelik beni koyacaklar
benim istediğim departman işi olmadı.
ben orayı istiyordum.
yeni yerimde bir iş yapmıyorum %90 oturuyorum.
bakalım ne olacak?
evet aynen söyledim dalga geçti inanmıyor öyle şeylere ama ben içimde kalmasın istedim söyledim.
cesaret etsem bende yaptıracağım.antepte uzmanı varmıdün akşam hacamat yatırdım kulağımın arkasına belime boynuma 3 tane.
şimdilik ufak ufak yanıyor ama inş iyi gelecek daha iyi hissedeceğim.
eline sağlık menüde ne var?
slm abla.kolay gelsin.neler var ocakta
Sağol canım,mercimek çorbası,sebzeli köfte,z.yağlı barbunya bulgur pilavı bunlar hazır pişti, bide mücver yapacam sonra.
Eşime ben yokken yemesi için.
oo baya götürür eşini abla.yarın çıkıyorsun dımıSağol canım,mercimek çorbası,sebzeli köfte,z.yağlı barbunya bulgur pilavı bunlar hazır pişti, bide mücver yapacam sonra.
oo baya götürür eşini abla.yarın çıkıyorsun dımı
BEN HİÇ YAPTIRMADIM MERAK EDİYORUM ASLINDA SEN NE ZAMANDIR YAPTIRIYOSUNdün akşam hacamat yatırdım kulağımın arkasına belime boynuma 3 tane.
şimdilik ufak ufak yanıyor ama inş iyi gelecek daha iyi hissedeceğim.
MENÜ HARİKA :)Sağol canım,mercimek çorbası,sebzeli köfte,z.yağlı barbunya bulgur pilavı bunlar hazır pişti, bide mücver yapacam sonra.
MENÜ HARİKA :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?