BEN BİŞEYLER HAZIRLAYIP KOYSAMDA EŞİM ISITIP YEMEZ DIŞARDAN SÖYLER O DERECE UZAK MUTFAĞAYeter bunlar daha fazlasıda olmuyor,teşekkür ederim :))
BEN BİŞEYLER HAZIRLAYIP KOYSAMDA EŞİM ISITIP YEMEZ DIŞARDAN SÖYLER O DERECE UZAK MUTFAĞA
cesaret etsem bende yaptıracağım.antepte uzmanı varmı
BEN HİÇ YAPTIRMADIM MERAK EDİYORUM ASLINDA SEN NE ZAMANDIR YAPTIRIYOSUN
İNŞALLAH ŞİFA BULURSUN CANIMben ilk 4 sene önce yaptırdım belim için çok memnun kaldım.
şimdi de rahatlamak için yaptırdım inş iyi gelir.
evinde yaptı teyze çok temiz titiz yaptı
aynen aynen hep kuru kuru nereye kadar mis gibi ev yemekleri varken hemdeEşimde öylede dışardan söylemeklede olmuyor işte,arada sipariş verir gerçi.
aynen aynen hep kuru kuru nereye kadar mis gibi ev yemekleri varken hemde
adana kozan tarafında duymuştum.baya ünlü demişlerdi.bide belli zamanı varmış.o takvime uyupmu yaptırdın.ya benim kvnin babası annesi yaparmış ne kadar sağlıklıdır bilmiyorum.migren için falan kendileri yaparmış alınalrına.içim bi tuhaf oluyor.kvde bardak falan yapabilirim diyor bilmiyorum artıkYaşlı bir teyze nenesinden beri eli varmış
ama hastanede bölümde var düztepe yaşam hastanesinde
geçen haftada eşime yaptılar yaşlı amca yaptı onada.
senin ordada vardır araştırsan bulursun
manevi kirliliğide alıyormuş biliyormusun.anestezi altında yaptırailirim ancakben ilk 4 sene önce yaptırdım belim için çok memnun kaldım.
şimdi de rahatlamak için yaptırdım inş iyi gelir.
evinde yaptı teyze çok temiz titiz yaptı
ünlü olmasına o kadar yol gitmene gerek yok ama size orasıda yakın dersen antepteki teyzenin numarasını vereyim sana konuş çok iyi bir kadın.adana kozan tarafında duymuştum.baya ünlü demişlerdi.bide belli zamanı varmış.o takvime uyupmu yaptırdın.ya benim kvnin babası annesi yaparmış ne kadar sağlıklıdır bilmiyorum.migren için falan kendileri yaparmış alınalrına.içim bi tuhaf oluyor.kvde bardak falan yapabilirim diyor bilmiyorum artık
benim canım çok ama çok tazedir.manevi kirliliğide alıyormuş biliyormusun.anestezi altında yaptırailirim ancak
kullağının arkası büyük cesaret.belki bir sene sonra falan ancahazırlarım kendimi.bıcağın uzu değse bakamayan biriyim.sırtıma çok isterim özellikle omuzlarıma falan.şu aralar antep zor gibi.karar verirsem alırım teliünlü olmasına o kadar yol gitmene gerek yok ama size orasıda yakın dersen antepteki teyzenin numarasını vereyim sana konuş çok iyi bir kadın.
evet zamanına uygun yaptırdım netten bak hacamat takvimi denen bir takvim var ona uygun yada cumartesi pazar pazartesi salı ikindiye kadar yapılıyormuş. çarşamba cuma günleri yapılmazmış.
bardak çekiyor sonra neşterle minik minik çiziyor geri bardak yapıştırıyor.
ağzı olmadı çok ki benim canım tazedir.
bende kulağımın arkasına yaptırdım .
migren için çok iyi geliyormuş kadında dedi.
az daha konuşursan cesaretleneceğim ciddi anlamda.kv ile konuşayım bi.bizim buralarda yapan varmı diye.bide gel kızım ben yayayım diyormuşbenim canım çok ama çok tazedir.
bir yere vururum ayağımı filan 10 dakika ovunurum ama inan bunu öyle hissetmedim.
ansteziye gerek yok yani.
inş alır götürür çimdeki tüm kötü düşünceleri.
çünkü 6ayı geçti hala kötü hissediyorum kendimi
korkacak birşey olsa valla ağrıyor derdim ama kupa çekip yapıyor ateş yakarlarmış eskiler bardak tuttun diye bu direk kupa basıyor.az daha konuşursan cesaretleneceğim ciddi anlamda.kv ile konuşayım bi.bizim buralarda yapan varmı diye.bide gel kızım ben yayayım diyormuş
faydasını mutlak görürsün.ben okumuştum hatta aiddin salihte sanırım yanlış olmasında manevi olarak inanılmaz temizliyor diye
kullağının arkası büyük cesaret.belki bir sene sonra falan ancahazırlarım kendimi.bıcağın uzu değse bakamayan biriyim.sırtıma çok isterim özellikle omuzlarıma falan.şu aralar antep zor gibi.karar verirsem alırım teli
evet kv nin dediğinde ateş yakıp kupa çekiyormuş.korkacak birşey olsa valla ağrıyor derdim ama kupa çekip yapıyor ateş yakarlarmış eskiler bardak tuttun diye bu direk kupa basıyor.
o ateşliden yaptırdım onda acıyor biraz
birde ben ateşten korkarım.
75tl verdik hangi doktora gitsem bu kadar verecektim.
o yüzden inş iyi gelir.
geleneksel bir tedavi yöntemi
şifa olsun iş.masada oturmaktan kasılıyor ister istemez kollar inş bu iyi gelir çünkü omuzumdan epey çıktı sıkıntılı burası dedi.
kötü düşünme baş dönmesi ve migren için kulağının arkası oluyormuş
benimkinde ateş yok onda o ateşin durumu canını acıtıyor ona katılıyorumevet kv nin dediğinde ateş yakıp kupa çekiyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?