çok şükür canım iyiyimçok şükür iyiyiz düşünmekteyiz hala bir karar çıkmadı benden ama hacamattan sonra kendimi daha özgür hissediyorum
cesarete gerek yok direk yaptır çok düşünmeçok şükür canım iyiyim
ya bi cesaret etsem bende yaptırcam şu hacamatı
şaka gibi biraz önce yetkili birinin yanına çıktım yarınki iş için evrak hazırlıyordum.istişare etmek için.son dokunuşlara bakalım dedim.konuştuk çıkarken dediki oo çok iyi iş çıkarmışsın sistemden gördüm yaptıklarınıanlamadım dedim.arkadaşın izindeya onun işini dedi.(ofiste iki kişiyiz.sırayla izin alıyoruz)eee ben iki yıldır onun yanındayım iki yıldır yapıyorum bu işi.hayatımın şoku resmen.işi öğreniyorsun tarzıda bişey dedi.adam beni ne sanıyordu acaba boş oturan birimi.iki yıldr yaptığım şeyler boşamı düştü nası yani yaa.çüşşşşşşşşş demek istiyorum.büroya yeni vermişlerde adam yokken onun işini ,onun yokluğunu belli ettirmeden halletmiş acemi personel hibi hissettim kendimi.yuhhh bana
üzücü yaa.bide benim bu geri zekelalı büro arkadaşım bana ,belli yerlerde yetki izni sana verilmez diye iki yıldır oyalıyordu.dün biriyle görüştim merkezden.sen yenimisin dedi yo dedim iki yıldır bakıyorum bu işe.nasıl ya dedi.nasıl yetki verilmez.oyalamış beni.p...z..daha izine çıkmadan abi şu işi halledelim olmuyor böyle hem senin bilgisayar şifreler falan hem benim şifreler.çok fazla kullandığımız kısım var.1 tanesine ben erişemiyordum diğer üçü tamamdı. benim yetkimi açtıralım geveledi olmuyor falan diye.o çocuğu.nefret ediyorum ya.12 senemi verdim ben yaa.sana değiş adama yuhh
benimkide öyle bir mesele işte bunların hepsi aynı aynı kafa zihniyet değişmiyor
aynen canım sana değil o yuh adamaşaka gibi biraz önce yetkili birinin yanına çıktım yarınki iş için evrak hazırlıyordum.istişare etmek için.son dokunuşlara bakalım dedim.konuştuk çıkarken dediki oo çok iyi iş çıkarmışsın sistemden gördüm yaptıklarınıanlamadım dedim.arkadaşın izindeya onun işini dedi.(ofiste iki kişiyiz.sırayla izin alıyoruz)eee ben iki yıldır onun yanındayım iki yıldır yapıyorum bu işi.hayatımın şoku resmen.işi öğreniyorsun tarzıda bişey dedi.adam beni ne sanıyordu acaba boş oturan birimi.iki yıldr yaptığım şeyler boşamı düştü nası yani yaa.çüşşşşşşşşş demek istiyorum.büroya yeni vermişlerde adam yokken onun işini ,onun yokluğunu belli ettirmeden halletmiş acemi personel hibi hissettim kendimi.yuhhh bana
analamdımki.düşün ben farklı bi yer bekliyordum yeni bir memur vardı onun yerini değiştirdiler.şansın olacak ya bu dünyada vallaa bak.aynen canım sana değil o yuh adama
işte öyle bazı yöneticiler iş yapanla yapmayanı ayırt edemiyorla mı yoksa işlerine mi öyle geliyor bilmiyorum
toparlanıcaz ağustos itibariyle çok güzel olacak inşallahanalamdımki.düşün ben farklı bi yer bekliyordum yeni bir memur vardı onun yerini değiştirdiler.şansın olacak ya bu dünyada vallaa bak.
inş yaaaatoparlanıcaz ağustos itibariyle çok güzel olacak inşallah
nasılsın befer:)günaydın herkese gençler...
çok şükür yuvarlanmaca ne olsun geldik işe öyle iştenasılsın befer:)
çok şükür yuvarlanmaca ne olsun geldik işe öyle işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?