sana geçen sorduğun izin işi vardı ya canım o netten yapılıyormuş e devlet şifresi ileoğluşum babasıyla takılacak 2 hafta :)
aaa iyiymişsana geçen sorduğun izin işi vardı ya canım o netten yapılıyormuş e devlet şifresi ile
ilk başlangıç göç idaresi sonra evraklar e devletten gönderilecekmiş.aaa iyiymiş
valla canım o tarz yeni uygulamaları inan bizde dışardan duyuyoruz
merhaba canım nasılsıngünaydıın
kızlar nerelerdesiniz
çok şükür canım sen nasılsın naptın haftasonumerhaba canım nasılsın
ne olsun tatlım hafta ziyareti taziye evi ziyareti vardı onlara gittik. pazar günü şiveydiz belediyenin mekanına gittik tavsiye derim.çok şükür canım sen nasılsın naptın haftasonu
ben kaç haftanın yorgunluğu üzerine full yattım
aa orası neresi ben şiveydize bayılırımne olsun tatlım hafta ziyareti taziye evi ziyareti vardı onlara gittik. pazar günü şiveydiz belediyenin mekanına gittik tavsiye derim.
çatladım artık yemekten çok fazla geldi. misafirlerini götürebilirsin 30 tl kişi başı
şehreküstüde mekanın adı öyle her gün menü değişiyor.aa orası neresi ben şiveydize bayılırım
ayy evet sen orayı demiştin bende önce biz deneyelim demiştimşehreküstüde mekanın adı öyle her gün menü değişiyor.
ayrıca şimdi şiveydiz mevsimi değil galiba.
valla pek diyetlik değil ama leziz güzel tavsiye ederim msm de daha çok çeşit varayy evet sen orayı demiştin bende önce biz deneyelim demiştim
menüler nasıl diyete ne kadar uygun
denemek lazım canımvalla pek diyetlik değil ama leziz güzel tavsiye ederim msm de daha çok çeşit var
kolay gelsin benimde yoğundu azaldı şimdi.slm cicikler.nabersiniz.yogunum az biraz
öğleden sonra benimde yoğundukolay gelsin benimde yoğundu azaldı şimdi.
havalarda sıcak .
nabersin kuşumgünaydın herkese nasılsınız keyfiniz nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?