- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
aynı canım ne olsun sıcaklar arttı iyicenabersin kuşum
Sıcaktan bayılmak üzereyim gel git su içiyorumaynı canım ne olsun sıcaklar arttı iyice
bence benimde kalmamıştır :)Sıcaktan bayılmak üzereyim gel git su içiyorum
Bu arada kızlar vücutta magnezyum, b12, demir, d vit. Hiçbirşey kalmamış ayak parmaklarım uyuşmaya başlayınca farkettim.
İlaç kullanıyorum acayip istahım açık gün içinde yiyorum akşam yemiyorum.
Diyet miyet kalmadı.
kuzu new life b12 dil altı var onu tavsiye ederim. o çok iyi geldi bana. devlet karşılamıyor içinde 60 tane var nette 57/60 lira. bende senin gibiydim 2 ayda toparladım. çok geçmiş olsun. dikkat et kendineSıcaktan bayılmak üzereyim gel git su içiyorum
Bu arada kızlar vücutta magnezyum, b12, demir, d vit. Hiçbirşey kalmamış ayak parmaklarım uyuşmaya başlayınca farkettim.
Diyet miyet kalmadı.
baktır canım yoksa yorgunluk yapıyor uyku hali bitkinlik çok zor bir kan testi vereceksinbence benimde kalmamıştır :)
gecede hiç esmiyordu.kızlar evet yaa nası sıcak varyaa üüff dün sadece 3 dk yol yürüdüm ter içinde kaldım
yudum yudum iç suyu bünyene ağır gelmesinSıcaktan bayılmak üzereyim gel git su içiyorum
Diyet miyet kalmadı.
aman o geçen haftaki rüzgarlar neydi yaagecede hiç esmiyordu.
gün içinde klima altındayım fark etmiyorum ama genel olarak sıcaklar başladı.
antep için geç bile kaldı
evet canım ihmalden işte baktırmak lazım doğru diyorsunbaktır canım yoksa yorgunluk yapıyor uyku hali bitkinlik çok zor bir kan testi vereceksin
artık ağustos sonuna kadar yanaraman o geçen haftaki rüzgarlar neydi yaa
resmen sesten uyuyamadık
canım hazır mısın tatile haftaya yoksun değil mi bi de bayramdan sonraki hafta mı yoktungünaydın genşler
eşim arıza şu ara.belki bi hafta daha uzar çalışmam.haftaya yurt dışından misafiri gelecek.tamda hafta ortası..poffcanım hazır mısın tatile haftaya yoksun değil mi bi de bayramdan sonraki hafta mı yoktun
ah ahh bende bendeeylüle kadar gitsem gelmesem
yaa şu yurtdışından gelen misafirler iyi hoşta kendilerine göre plan yapıyorlar sonra mecburiyetten uymak zorunda kalıyorsuneşim arıza şu ara.belki bi hafta daha uzar çalışmam.haftaya yurt dışından misafiri gelecek.tamda hafta ortası..poff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?