bizimde akrabalar öyle dışarda onlarda ayarları kendilerinceyaa şu yurtdışından gelen misafirler iyi hoşta kendilerine göre plan yapıyorlar sonra mecburiyetten uymak zorunda kalıyorsun
kuzum naptın iş olayını düşündün mübizimde akrabalar öyle dışarda onlarda ayarları kendilerince
Yok tatlım daha havada herşey ses çıkmıyor bakalım ne kadar sürecekkuzum naptın iş olayını düşündün mü
ağustostan sonra netleşir inşallahYok tatlım daha havada herşey ses çıkmıyor bakalım ne kadar sürecek
mıçtı resmen içineyaa şu yurtdışından gelen misafirler iyi hoşta kendilerine göre plan yapıyorlar sonra mecburiyetten uymak zorunda kalıyorsun
sendeki sesten ne haber pekiYok tatlım daha havada herşey ses çıkmıyor bakalım ne kadar sürecek
kararszaynen senin içindeki ses ne diyorNeysesakinim
pek olumlu şeyler duymuyorum 4 senedir hakkım yenildi. eğitimsiz beceriksiz insan olsam tamam ama artık sabrım yok o kadarağustostan sonra netleşir inşallah
kafanda ne varpek olumlu şeyler duymuyorum 4 senedir hakkım yenildi. eğitimsiz beceriksiz insan olsam tamam ama artık sabrım yok o kadar
hiç bir şey yok olsa nedense kafamda bende..kafanda ne var
hiç bir şey yok olsa nedense kafamda bende..
birde her işimden ben ağustos ayında ayrıldım bu ayda bir şey var bence
sen nasılsın keyfin nasıl
merhaba hoşgeldinSelam kızlar
çığlık atasım var esasında...sendeki sesten ne haber peki
Hoşbuldummerhaba hoşgeldin
idare eder.bi dağılmışlık var.toparlayamadım.kv geldi haftalar sonra hiç çekemicem.sen nasılsın keyfin nasıl
hoşgeldinSelam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?