2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

az önce adana şubeden yaklaşık20 senelik çalışanın ayrıldığını öğrendim elim ayağım düştü. kendi sinirlenmiş gitmiş. ki çok sabırlı çok iyi bir adamdır
sabırda bi yere kadar demekki.bu dönem öyle bi dönem.neresi olursa olsun fark etmiyor işi bilenler hep geride kalıyor.geçen bizdede hala devam ediyor.adam izine ayrılıyor ondan sonra normalde en yetkili benim olmam lazım vekil olarak ama gidip tecrubesizin birini bırakıyor.oyüzden artık sadece allah diyorum. o görüyor

diyeti bie artık kafam kaldırmaz oldu.saldım kendimi

herkeste bir ego bir ego
ya geçen gün sinirlendim ben hiç bir şey bilmiyormuşum gibi davrandılar dedim ki 2 ünv mezunuyum öyle beceriksiz biri değilim dedim

şimdi bikaç takip ettiğim astrolog var.temmuz resmen herkesi ezmiş.çok yaralı bırakmış.derinden sarmış.cidden öyle oldu.okadar anlamsız günler atlattımki.inşş ağustos en güzel enerjiyle gelir

herkeste bir ego bir ego
ya geçen gün sinirlendim ben hiç bir şey bilmiyormuşum gibi davrandılar dedim ki 2 ünv mezunuyum öyle beceriksiz biri değilim dedim
deme bile boşver.adam diyorki en hak eden oydu vekilliği sebep diyorum lisans mezunu diyor.çüşşş dedim biz ne mezunuyuz peki ya tecrübem onu üçe dörde katlar.yılı zaten saymıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…