ağuztos fena geliyorNe kadar sıcak insanın bişey yapası gelmiyor
att çığlığı bir binanın en üst bölgesine çık.çığlık atasım var esasında...
ooo tam üzerine gelmişidare eder.bi dağılmışlık var.toparlayamadım.kv geldi haftalar sonra hiç çekemicem.
ay sorma.bide yorgunum diyip yan gelip yatıyor.iki gündür onlardan biri geliyor işi varmış bizde kalıyor.tınlamıyor bile.1. derece tanıdığı bideooo tam üzerine gelmiş
arada geliyor bir şey yazmıyor mesaj attım ama yazmıyor sıkıntı var galibaharikamo nerelerdes,n acep
kendi değil birde başka biri mi kalıyor oooay sorma.bide yorgunum diyip yan gelip yatıyor.iki gündür onlardan biri geliyor işi varmış bizde kalıyor.tınlamıyor bile.1. derece tanıdığı bide
az önce adana şubeden yaklaşık20 senelik çalışanın ayrıldığını öğrendim elim ayağım düştü. kendi sinirlenmiş gitmiş. ki çok sabırlı çok iyi bir adamdıratt çığlığı bir binanın en üst bölgesine çık.
baktım evet sabah girmişarada geliyor bir şey yazmıyor mesaj attım ama yazmıyor sıkıntı var galiba
yok kendi geldi.akrabalrından biri var.oda geldi iş için gelmiş.bizde kaldı işi bitmeyince iki gecekendi değil birde başka biri mi kalıyor ooo
sabırda bi yere kadar demekki.bu dönem öyle bi dönem.neresi olursa olsun fark etmiyor işi bilenler hep geride kalıyor.geçen bizdede hala devam ediyor.adam izine ayrılıyor ondan sonra normalde en yetkili benim olmam lazım vekil olarak ama gidip tecrubesizin birini bırakıyor.oyüzden artık sadece allah diyorum. o görüyoraz önce adana şubeden yaklaşık20 senelik çalışanın ayrıldığını öğrendim elim ayağım düştü. kendi sinirlenmiş gitmiş. ki çok sabırlı çok iyi bir adamdır
herkeste bir ego bir egosabırda bi yere kadar demekki.bu dönem öyle bi dönem.neresi olursa olsun fark etmiyor işi bilenler hep geride kalıyor.geçen bizdede hala devam ediyor.adam izine ayrılıyor ondan sonra normalde en yetkili benim olmam lazım vekil olarak ama gidip tecrubesizin birini bırakıyor.oyüzden artık sadece allah diyorum. o görüyor
canım yılın en zor ayı temmuz diyorlarşimdi bikaç takip ettiğim astrolog var.temmuz resmen herkesi ezmiş.çok yaralı bırakmış.derinden sarmış.cidden öyle oldu.okadar anlamsız günler atlattımki.inşş ağustos en güzel enerjiyle gelir
deme bile boşver.adam diyorki en hak eden oydu vekilliği sebep diyorum lisans mezunu diyor.çüşşş dedim biz ne mezunuyuz peki ya tecrübem onu üçe dörde katlar.yılı zaten saymıyorumherkeste bir ego bir ego
ya geçen gün sinirlendim ben hiç bir şey bilmiyormuşum gibi davrandılar dedim ki 2 ünv mezunuyum öyle beceriksiz biri değilim dedim
evet bukadar tuhaf bir ay olamazdı heralde.canım yılın en zor ayı temmuz diyorlar
ağustos güzel gelecek hepimize inanıyorum
evet canım şimdi bi kahve aldım geldim hadi hep birlikte içelimaman neyse neeeyyy.şu gıcık haldem kendimizi en kısa yoldan çıkramaya bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?