çok gerginim çokkkyoğunmusunuz
noldu kuzumçok gerginim çokkk
anaa suhan gidiyoçıkıcam birazdan
Genelde evet çok yemek yiyenlerin kilo problemi doğru ama. Benim metabolik sıkıntım var. İnsülin direnci yani.normalde çok yemek yiyen biri değilim.yemediği için kilo veremeyenlerdenim maalesef. Ama ona rağmen 25 kilo verdim. Şimdi son kilolar için destek ürün arayışındayımboğazını tutmadan kilo verilmiyor ne yazıkkı
cumaya kaldım kuzuanaa suhan gidiyo
haftaya yoksun değil mi
e hadi hep beraber ayrılırız :)cumaya kaldım kuzu
daha doğal şeylerden yararlanabilirsin canımGenelde evet çok yemek yiyenlerin kilo problemi doğru ama. Benim metabolik sıkıntım var. İnsülin direnci yani.normalde çok yemek yiyen biri değilim.yemediği için kilo veremeyenlerdenim maalesef. Ama ona rağmen 25 kilo verdim. Şimdi son kilolar için destek ürün arayışındayım
nasıl karar verdinkızlar selam nasılsınız bayadır giremiyodum keyifler nasıl
sizlerden akıl almaya geldim biraz uzun olucak ama
çalıştığım şirket iflas etti bir çalışan ben kaldım muhasebede olduğum için çıkmamda biraz zor tabi
şimdi burayı kapatıp ofis tutucaz muhasebesel işleri ordan takip etmek adına
ben bu süreçte iş buldum ve kabul edildim bayramdan sonra da başlarım sözünü verdim
fakat eski işyerime söylemedim benim maaşımda sıkıntı olmayacağını söylemiyor ama bence alacaklarını toparlayıp başının çaresine bak diyecek gibi geliyor bana
şimdi size sorum bu şartlarda olsanız devam eder akışınamı bırakırsınız
yoksa kabul edildiğiniz işe mi gidersiniz
sonuçta eski işyerinin ne olacağı belli değil...
sende bu cuma demi.nezaman döneceksin sene hadi hep beraber ayrılırız :)
evet canım inşallah bu cuma ayrılıcamsende bu cuma demi.nezaman döneceksin sen
dün iş çıkışı çarşıya çıktım bikaç parça aldım eksiklerden.iki hafta öyle geçecek ,üçüncü hafta antakya,arsuz,belen,iskenderun.eylülün ilk haftasıda alanya tarafınzdayız inş 4-5 güngünaydın millet. valizler hazırlandı mı tatilciler
çok güzel bir plan bence inş sağlıkla huzurla geçer tatilindün iş çıkışı çarşıya çıktım bikaç parça aldım eksiklerden.iki hafta öyle geçecek ,üçüncü hafta antakya,arsuz,belen,iskenderun.eylülün ilk haftasıda alanya tarafınzdayız inş 4-5 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?