2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

kahvesini içiyorum arada da bağlantı kuramadım dann diye
Çok pardon damdan düşer gibi daldım konuya bende aldım kahvesini ne kadar nescafe ile kilo verilmeyeceğine inanmasamda ☺ Bi şans veriyim dedim

bilinç altı.mobbing varmı
müdürden ses çıkmıyor işte saçma bir iş verdi onu yapıyorum iki gündür.
çalışma arkadaşlarının densizliği diyelim evim ile işim arası yarım saat yürüyerek araçla 10 dakika. evi önce aldım işe sonra girdim tesadüf oldu.
ama bu hep dalga konusu oldu sanki önce şakaydı sonra bu konu çok rahatsız etti beni. yok yan binaya taşın daha iyi olur yok üst binaya taşın daha iyi olur. yok çok uzakta oturuyorsun.
ya şaka yaptık oldu bitti daha bunu uzatmanın anlamı ne sizde evi taşıyın ben mi dedim gidin uzaktan ev alın diye. yani oturdukları evler şehre gerçekten uzak.
herşeyin bir bedeli var

çekememezlik kuzucan.müdürden ses çıkmıyorsa gereksizleri salla gitsin.ufak bi uyarı yapabilirsin bu konunun artık şaka kaldırmadığını tadında bırakmaları gerektiğini.ortamı bilmiyorum ama ortamın gerginliğinde şakalara sana ağır geliyorda olabilir.

bilir bilmez konuşuyorlar bende ağır cevap verip kalp kırmak istemiyorum yoksa sert yanımı çok iyi biliyorlar.

amannn domatesleri aldın k-mı sen yarın yapacakların kilosu 1,35 ile 1,5 arasında değişiyormuş
bizim burda kasası 30 falanmış kilosu kaça geliyor bilmiyorum.akşam giderken hale uğrayacak eşim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…