karışmıyor sıkıntı yapmıyor çok rahat adam senin huzurun yoksa boşver diyoreşin ne diyor.iş konusunda.bırak diyormu
aynen öyle tatlım bir güler yüze muhtaç oldum yaNeysesakinim canım sen kritik bi süreçten geçiyosun diğerlerinin şakalarını esprilerini hiç takma gül geç
sonucu ne olursa olsun hayırlısı olsun diyelim
ya mutlu olduğun bi ortamda çalışmak gerçekten çok önemlikarışmıyor sıkıntı yapmıyor çok rahat adam senin huzurun yoksa boşver diyor
kesinlikle katılıyorum canımya mutlu olduğun bi ortamda çalışmak gerçekten çok önemli
sağol abla hoşgeldin geldin mi evine nereleri gezdin gördün keyfin nasılGünaydınlar hanımlar mutlu sabahlar olsun hepimize
sağol abla hoşgeldin geldin mi evine nereleri gezdin gördün keyfin nasıl
kafa dağıttın çok iyi oldu maşallah mutlu güzel yaşları olsun inşşHoş gördüm sağol,salı günügeldim eve bu sefer çok gezemedim doğum günü kutladık o yetti zaten.
Bide yedim yemek derdimiz çok olmadı evde.
misafirim olmayaydı kopardık senleiyice tek kalıyorum yarında annem karadeniz turuna gidiyor eşimde yok
kafa dağıttın çok iyi oldu maşallah mutlu güzel yaşları olsun inşş
evet ya dün öyle deyince ses etmedim bendemisafirim olmayaydı kopardık senle
bayram dönüşü bişeyler yapalım ama hattaevet ya dün öyle deyince ses etmedim bende
olsun senle de başka zaman yaparızya ne güzel olurdu varyaaa.ama bayram dönüşü nerelerde olurum hiç bilmiyorum.kvnin yazlığına geçeceğiz bir ara.yurt dışından misaifrler geliyor baya kalacaklar sanırım
CANIM SEN BU MESAJI YAZARKEN ASLINDA İÇİNDEN GELENİ BELLİ ETMİŞSİN. MANTIKLI OLARAK DESTEK BEKLİYORSUN HAKLI DA OLABİLİRSİNkızlar selam nasılsınız bayadır giremiyodum keyifler nasıl
sizlerden akıl almaya geldim biraz uzun olucak ama
çalıştığım şirket iflas etti bir çalışan ben kaldım muhasebede olduğum için çıkmamda biraz zor tabi
şimdi burayı kapatıp ofis tutucaz muhasebesel işleri ordan takip etmek adına
ben bu süreçte iş buldum ve kabul edildim bayramdan sonra da başlarım sözünü verdim
fakat eski işyerime söylemedim benim maaşımda sıkıntı olmayacağını söylemiyor ama bence alacaklarını toparlayıp başının çaresine bak diyecek gibi geliyor bana
şimdi size sorum bu şartlarda olsanız devam eder akışınamı bırakırsınız
yoksa kabul edildiğiniz işe mi gidersiniz
sonuçta eski işyerinin ne olacağı belli değil...
şimdiden her ne karar verirsen ver hayırlısı olsunkızlar selam nasılsınız bayadır giremiyodum keyifler nasıl
çalıştığım şirket iflas etti bir çalışan ben kaldım muhasebede olduğum için çıkmamda biraz zor tabi
ben bu süreçte iş buldum ve kabul edildim bayramdan sonra da başlarım sözünü verdim
fakat eski işyerime söylemedim benim maaşımda sıkıntı olmayacağını söylemiyor ama bence alacaklarını toparlayıp başının çaresine bak diyecek gibi geliyor bana
demetim hoşgeldin bayadır yoktun.iflas durumu söz konusuysa senlede biyere kadar devam ederler.alacaklar verecekler vs biter ondan sonra senlede işleri biter.bana kalırsa konuşup başka iş bulduğunu söylemen.sana güvence vermiyorlarsa maaş konusunda yapacak bişey yok.mantıklı olan bu.işlerini hallet seninlik olanları hesaplarını kapa ve ayrıl derim ben.kızlar selam nasılsınız bayadır giremiyodum keyifler nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?