2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

ya ne güzel olurdu varyaaa.ama bayram dönüşü nerelerde olurum hiç bilmiyorum.kvnin yazlığına geçeceğiz bir ara.yurt dışından misaifrler geliyor baya kalacaklar sanırım

kızlar selam nasılsınız bayadır giremiyodum keyifler nasıl
sizlerden akıl almaya geldim biraz uzun olucak ama
çalıştığım şirket iflas etti bir çalışan ben kaldım muhasebede olduğum için çıkmamda biraz zor tabi
şimdi burayı kapatıp ofis tutucaz muhasebesel işleri ordan takip etmek adına
ben bu süreçte iş buldum ve kabul edildim bayramdan sonra da başlarım sözünü verdim
fakat eski işyerime söylemedim benim maaşımda sıkıntı olmayacağını söylemiyor ama bence alacaklarını toparlayıp başının çaresine bak diyecek gibi geliyor bana
şimdi size sorum bu şartlarda olsanız devam eder akışınamı bırakırsınız
yoksa kabul edildiğiniz işe mi gidersiniz
sonuçta eski işyerinin ne olacağı belli değil...

CANIM SEN BU MESAJI YAZARKEN ASLINDA İÇİNDEN GELENİ BELLİ ETMİŞSİN. MANTIKLI OLARAK DESTEK BEKLİYORSUN HAKLI DA OLABİLİRSİN
SENİN YERİNDE VE ŞARTLARINDA OLMADIĞIM İÇİN BİŞEY DİYEMİYCEM AMA BEN OLSAM ŞU ANKİ İŞYERİ YETKİLİLERİ İLE GÖRÜŞÜR NİYETİMİ BELLİ EDERDİM

şimdiden her ne karar verirsen ver hayırlısı olsun

demetim hoşgeldin bayadır yoktun.iflas durumu söz konusuysa senlede biyere kadar devam ederler.alacaklar verecekler vs biter ondan sonra senlede işleri biter.bana kalırsa konuşup başka iş bulduğunu söylemen.sana güvence vermiyorlarsa maaş konusunda yapacak bişey yok.mantıklı olan bu.işlerini hallet seninlik olanları hesaplarını kapa ve ayrıl derim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…