içimizde ne büyük acılar besliyoruz değil mi?insanoğlu herşeyi çabuk unutuyoruz aslında heran o ihtimalle yaşıyoruz
annesini çok erken kaybetmiş biri olarak hiçbişeyin eski tadı yok
iyidir kuzu sen nasılsın bayadır yoktunnaber suhancim nasilsin gorusmeyeli. ne adanasi hayirdir
görüşürüz babyOfff yaaa tüm gün burada geyik yapıp bazen de dertleşmeyi özledim. 24 saat yetmez oldu bu aralar
Hepinizi kocaman öptüm canlarım sabah gelebilirsem inşallah görüşürüz
üstlerden biri geçiyor.yanında benide götürmek istiyor.sabah görüşme yaptım.bakalım.canım o nerden çıktı daha önce hiç böyle bir şeyden bahsetmedin nasıl olacak çocuklar ev iş hepsi bir tarafta.
allah allah inş hayırlısı olur hakkında. belki senin için daha iyi ama kadın olunca çocuk olunca ne yazıkkı böyle ertelemek kalıyoruz hayatı.üstlerden biri geçiyor.yanında benide götürmek istiyor.sabah görüşme yaptım.bakalım.
ayy amesia yaa.. canımm benim.. Allah sabır versin hepimize gerçekten çok zor..insanoğlu herşeyi çabuk unutuyoruz aslında heran o ihtimalle yaşıyoruz
befer Allah şifaa versin anneannene.. gidebiliyorsan git yanına..içimizde ne büyük acılar besliyoruz değil mi?
şuan anneannem anjio olmak hastanede ben işte boş boş oturuyorum.
neden burada olduğumu sorguluyorum.
annen ışıklar içinde uyusun...
ve her şeyimiz yarım kaldı .. gülüşlerimiz sevinçlerimiz hepsi yarım.. ilk defa yakından tanık oldum ölüme en yakınımdan .. ateşin düştüğü yeri yakması da ayrı bir acıinsanoğlu herşeyi çabuk unutuyoruz aslında heran o ihtimalle yaşıyoruz
2 gün işe başlayalı sıkıntı yaparlar akşama giderim yüzüme birşey denmez arkamdan sayarlarbefer Allah şifaa versin anneannene.. gidebiliyorsan git yanına..
amin canımiçimizde ne büyük acılar besliyoruz değil mi?
şuan anneannem anjio olmak hastanede ben işte boş boş oturuyorum.
neden burada olduğumu sorguluyorum.
annen ışıklar içinde uyusun...
amiiinn canım cümlemizin geçmişlerine rahmet eylesin rabbimayy amesia yaa.. canımm benim.. Allah sabır versin hepimize gerçekten çok zor..
Allah hepsine bu mübarek günde gani gani rahmetler etsin..
ya buralardayimda temizlik duzene giremiyorum saglik sorunlari falan ugrasiyorum evde kalamadim bi turluiyidir kuzu sen nasılsın bayadır yoktun
geçmiş olsun canım.ya buralardayimda temizlik duzene giremiyorum saglik sorunlari falan ugrasiyorum evde kalamadim bi turlu
kesinlikle.olmıcak gibi neyseki.şu dönemde olacak iş değilallah allah inş hayırlısı olur hakkında. belki senin için daha iyi ama kadın olunca çocuk olunca ne yazıkkı böyle ertelemek kalıyoruz hayatı.
eşinin başına aynı şey gelse benze sıkıntı yapmaz hemen giderdi..
mrb iyiyiz sen nasılsınTünaydın Kızlar,
Nasılsıınz?
neyse geçmiş olsun gelişmelerden haberdar edersin canımkesinlikle.olmıcak gibi neyseki.şu dönemde olacak iş değil
sağolasın kuzum.neyse geçmiş olsun gelişmelerden haberdar edersin canım
yok kuzu ne bırakması.devam edersek ederiz beraber.aşk olsuunn bırakıyo musunuz bizi
iş yerinde sıkılıp oturuyorum dünya kadar iş var hiç yapasım yoksağolasın kuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?