tabbiiisiii :)Merhaba Kızlar,
sınırsız geyik mühabbeti var dediler,
doğru mu geldim?
dağılırsak ben diyete devam ederim ama burda değil yeni bi gruba girmeye enerjim yok ::9bakalım canım grup toplanmazsa öyle yapacağım
güle güle kullan canım yorumlarını bekliyoruz51,6 TL TLİK 4 adet hurç sipariş ettim gelsin bunlar bakalım duruma göre daha sipariş ederim.
50tl üzerine ücretsiz kargo birde bundan yararlanmak istedim.yazlıkları artık direk yeni hurca koyar kaldırırım. bu yazlık kışlık ayrımında yine eleme yapmam gerek kullanmadığım eskiyenleri elden çıkarmak gerek
tamam canımgüle güle kullan canım yorumlarını bekliyoruz
Hoşbuldum cnmtabbiiisiii :)
hoş geldin
naber suhancim nasilsin gorusmeyeli. ne adanasi hayirdirGeçici gorevle istikamet adana...heyyy masaallah.oldumu su donemde. isyannnnn diye bir ses yukseldiiii
canım o nerden çıktı daha önce hiç böyle bir şeyden bahsetmedin nasıl olacak çocuklar ev iş hepsi bir tarafta.Geçici gorevle istikamet adana...heyyy masaallah.oldumu su donemde. isyannnnn diye bir ses yukseldiiii
ama ama bende seni çok özledim ama mutlu ve huzurlu isen sıkıntı yokOfff yaaa tüm gün burada geyik yapıp bazen de dertleşmeyi özledim. 24 saat yetmez oldu bu aralar
Hepinizi kocaman öptüm canlarım sabah gelebilirsem inşallah görüşürüz
günaydın canımgünaydın kızlaarr
evet yaa özledik tekrar canlanalımgünaydınlar canlar..
hayırlı huzurlu bir cuma olsuuunn :)
dora selam hoş geldin yine gel ..
burada herkesler birbirlerini çok özlediler :)
canlandık bile :)evet yaa özledik tekrar canlanalım
IŞIKLAR içinde uyusun...sabah işe gelmeden babama gittim(
sessiz ıssısz çıt yok..
ne garip bir dünyada yaşıyoruz.. gerçekten her şeye ne gerek var ki oluyorsun o an...
nasip olursa her cuma gitmeye niyet ettim işe gelmeden
amin canımmm beferiiimmIŞIKLAR içinde uyusun...
insanoğlu herşeyi çabuk unutuyoruz aslında heran o ihtimalle yaşıyoruzsabah işe gelmeden babama gittim(
sessiz ıssısz çıt yok..
ne garip bir dünyada yaşıyoruz.. gerçekten her şeye ne gerek var ki oluyorsun o an...
nasip olursa her cuma gitmeye niyet ettim işe gelmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?