2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

valla dünden türlü tavuklu bulgur ve yoğurt çorbam vardı
sanırım akşama kalmaz
hakkaten ne yapayım akşama yaw ://

plan evim evimle ilgilenmek yarın akşam kız kardeşime gideceğim melemenlik yapacağız..
benim adamın amcasıgil mangala çağırmış hiç gidesim yok hiç sevemedim yengeyi biraz stresli olabilir benim

plan evim evimle ilgilenmek yarın akşam kız kardeşime gideceğim melemenlik yapacağız..
benim adamın amcasıgil mangala çağırmış hiç gidesim yok hiç sevemedim yengeyi biraz stresli olabilir benim
boşver yemene bak sende takılma canım dünde biz akraba ziyaretindeydik bende çok ısınamadım bazı insanlara

bende evimle ilgilenmek istiyorum yaa
mesela mutfak dolaplarını boşaltsam herşeyi bi güzel elden geçirsem nası güzel olur
bizde yarın akşam pikniği yapıcaz daha tatilin yorgunluğunu atamadım üstümden
geçen haftasounu da yoktum evde dinlenmek istiyorum sanırım

yarın sabah 2 saatini mutfak için ayır canım ben bir iş yapacaksam öyle yapıyorum
en azında gözümde büyümüyor belki 2,5 saat sürüyor belki 1,5 saat ama bitiyor o iş en azından kafamda kalmıyor bence sende bir saat belirle o saat içinde başka şeye dikkatin dağılmasın yap daha kolay olur

bende araştıranlardanım canım çok da bilgim yok aslında
canım istiyor böyle bir ürün geçen sene a101 den basit bir modelini aldık sarjı 3 gün gidince ben 1 defa sarj ettim sevmedim bunu dedim eşimde sattı gitti. ama şimdi bu modeller 1ay kadar gidiyormuş çok şık çok kullanışlı geliyor.
ama fiyatıda güzel 250/300 lira.
iş yerinde arkadaşın eşi aldı hediye kız biraz kullandı kaldı öyle kullanmıyor kullansana diyorum unutuyorum diyor.
o kadar para verip bir tarafa atmaktanda korkuyorum

hakakten yapsam iyi olur bi başlayınca gerisi gelecek biliyorum önemli olan başlamak

seni az çok tanıdıysam sen kenara koymazsın kullanırsın onu
bence alınabilir uyku düzenini falan da ölçüyor mu en çok onu merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…