benimde iş var halletmem lazım çıkmadan.haftaya yokum.bide bu tantana çıktı.iyice allak bullak kafa.iş yerinde sıkılıp oturuyorum dünya kadar iş var hiç yapasım yok
iyi bari izin aldıysan bu havada süper bencebenimde iş var halletmem lazım çıkmadan.haftaya yokum.bide bu tantana çıktı.iyice allak bullak kafa.
Sağol cnm.mrb iyiyiz sen nasılsın
izin için görüşemedim daha .kendimi odaklamışım izinli diyeiyi bari izin aldıysan bu havada süper bence
çalışıyormusun sende?Sağol cnm.
Hafta sonu öncesi zor bi gün.
Umudum hafta sonu.
aklım hastanede benimde izinde alamadım diğer arkadaş izinde ben geleli 2gün olduizin için görüşemedim daha .kendimi odaklamışım izinli diye.elimdeki işi halledip izin almaya çıkacağım
al benden de o kadar ://iş yerinde sıkılıp oturuyorum dünya kadar iş var hiç yapasım yok
haftasonu planlar vardır bugün yarın galiba iptal bizim.al benden de o kadar ://
boşver yemene bak sende takılma canım dünde biz akraba ziyaretindeydik bende çok ısınamadım bazı insanlaraplan evim evimle ilgilenmek yarın akşam kız kardeşime gideceğim melemenlik yapacağız..
benim adamın amcasıgil mangala çağırmış hiç gidesim yok hiç sevemedim yengeyi biraz stresli olabilir benim
olmayınca olmuyor bazen canım ama dediğin gibi takılma bikaç saat idare etmek lazımboşver yemene bak sende takılma canım dünde biz akraba ziyaretindeydik bende çok ısınamadım bazı insanlara
evet idare ediyoruz ne yapalım annem derki idare dene idare çokolmayınca olmuyor bazen canım ama dediğin gibi takılma bikaç saat idare etmek lazım
bende evimle ilgilenmek istiyorum yaaplan evim evimle ilgilenmek yarın akşam kız kardeşime gideceğim melemenlik yapacağız..
benim adamın amcasıgil mangala çağırmış hiç gidesim yok hiç sevemedim yengeyi biraz stresli olabilir benim
bende araştıranlardanım canım çok da bilgim yok aslındabu arada kızlar aranızda akıllı bileklik kullanan var mı?
xıomı band 4 gibi vs.
yarın sabah 2 saatini mutfak için ayır canım ben bir iş yapacaksam öyle yapıyorumbende evimle ilgilenmek istiyorum yaa
mesela mutfak dolaplarını boşaltsam herşeyi bi güzel elden geçirsem nası güzel olur
bizde yarın akşam pikniği yapıcaz daha tatilin yorgunluğunu atamadım üstümden
geçen haftasounu da yoktum evde dinlenmek istiyorum sanırım
canım istiyor böyle bir ürün geçen sene a101 den basit bir modelini aldık sarjı 3 gün gidince ben 1 defa sarj ettim sevmedim bunu dedim eşimde sattı gitti. ama şimdi bu modeller 1ay kadar gidiyormuş çok şık çok kullanışlı geliyor.bende araştıranlardanım canım çok da bilgim yok aslında
hakakten yapsam iyi olur bi başlayınca gerisi gelecek biliyorum önemli olan başlamakyarın sabah 2 saatini mutfak için ayır canım ben bir iş yapacaksam öyle yapıyorum
en azında gözümde büyümüyor belki 2,5 saat sürüyor belki 1,5 saat ama bitiyor o iş en azından kafamda kalmıyor bence sende bir saat belirle o saat içinde başka şeye dikkatin dağılmasın yap daha kolay olur
seni az çok tanıdıysam sen kenara koymazsın kullanırsın onucanım istiyor böyle bir ürün geçen sene a101 den basit bir modelini aldık sarjı 3 gün gidince ben 1 defa sarj ettim sevmedim bunu dedim eşimde sattı gitti. ama şimdi bu modeller 1ay kadar gidiyormuş çok şık çok kullanışlı geliyor.
ama fiyatıda güzel 250/300 lira.
iş yerinde arkadaşın eşi aldı hediye kız biraz kullandı kaldı öyle kullanmıyor kullansana diyorum unutuyorum diyor.
o kadar para verip bir tarafa atmaktanda korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?